Celebrity News

Da li je istina da je POKUŠALA SAMOUBISTVO? Evo u kakvom je stanju sada Neda Arnerić!

Da li je istina da je POKUŠALA SAMOUBISTVO? Evo u kakvom je stanju sada Neda Arnerić!

Poznata srpska glumica Neda Arnerić primljena je kasno sinoć na VMA u teškom zdravstvnom stanju, potvrđeno je Tanjugu u toj bolnici. Kako kažu iz VMA, preduzete su sve mere intenzivnog lečenja, a izvor iz ove ustanove rekao je da je zdravstveno stanje glumice sada stabilno.

- Zdravstveno stanje pacijentkinje za koju pitate je za sada stabilno, primili smo je ovde kasno sinoć - bilo je sve što je rekao izvor sa VMA, koji je dodao da lekari nikakve prognoze, kada je reč o njenom zdravstvenom stanju, za sada ne mogu da daju.

Kako smo sinoć objavili, glumicu je u njenom stanu na Vračaru našao brat koji je uporno zvao telefonom. Pošto se nije javljala, bravar je obio stan i zatekli su je na podu, bez svesti, a pored nje su bili lakovi. Ekipa Hitne pomoći je ubrzo došla. te je prevezena na VMA.

Podsećamo, sredinom decembra prošle godine preminuo njen suprug dr Milorad Mešterović nakon duge borbe sa teškom bolešću. Takođe, Neda je pre tri godine pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru i tom prilikom je povredila kičmu, a i tada se spekulisalo da je želela da naudi sebi.