Celebrity News

Neki kažu da je PREMRŠAVA, a neki da su ipak GODINE: Severinino NOVO IZDANJE IZAZVALO PONOVNI ŠOK! (foto)

Neki kažu da je PREMRŠAVA, a neki da su ipak GODINE: Severinino NOVO IZDANJE IZAZVALO PONOVNI ŠOK! (foto)

Pevačica Severina Kojić ovih dana ima sve razloge da bude zadovoljna. Naime, ona je nedavno objavila novi album koji je dobio sve simpatije publike i pesme su se već zavrtele, a ona uveliko radi na promociji.

Pored toga, pevačica je, čini se, nikad srećnija, lepša i zaljubljenija u svog supruga Igora Kojića, što se pokazalo i sinoć na red carpetu...

Naime, njih dvoje su se pojavili na crvenom tepihu na premijeri filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" u okviru ovogodišnjeg FEST-a, a pevačica je blistala u crnoj haljini koja je istakla sve njene atribute.

Igor nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao sa svojom suprugom pa se može zaključiti da ljubav među njima cveta. Iako se proteklih meseci pričalo kako je glumica vidno smršala, uzimajući u obzir napor oko snimanja novog albuma, pa verovatno i nespavanja, nimalo nas ne čudi. Bitno da je osmeh i dalje na Severininom licu onakav kakvog ga oduvek i znamo.

GODINE, ANOREKSIJA ILI NEDOSTATAK BOTOKSA? ŠTA SE DESILO SA Severininim licem? (foto/video)

Pored njih na premijeri filma pojavili su se i Petar Benčina i glumica Tamara Dragičević, koji su pre samo nekoliko dana otkrili da čekaju drugu bebu. Vidno raspoloženi pozirali su fotoreporterima a mi primećujemo da glumica izgleda savršeno.

PONOVO TRUDNA! Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju drugo dete!