Celebrity News

Pevač grupe "The Prodigy" PRONAĐEN MRTAV, izveštaj policije ZAČUDIO MNOGE

Pevač grupe "The Prodigy" PRONAĐEN MRTAV, izveštaj policije ZAČUDIO MNOGE

Kit Flint (49), frontmen sastava Prodigy, pronađen je mrtav u svom domu u Eseksu.

Njegovo beživotno telo pronađeno je jutros, a policija i Hitna pomoć se i dalje nalaze na pevačevom imanju.

- Moramo da saopštimo da je mušarac pronađen mrtav i da su rođaci obavešteni - saopštila je policija i dodala da "smrt nije nastupila nasilno, i ne tretira se kao sumnjiva".

Bend Prodigy je na Tviteru izdao saopštenje u kojem stoji:

- S velikom tugom saopštavamo da je preminuo naš brat Kit. Pionir, inovator, legenda. Zauvek ćeš nam nedostajati.

Nedugo zatim, Lijam iz benda Prodigy je na Instagram stranici benda napisao:

- Istina je. Ne verujem da ću ovo reći, ali naš brat Kit se ubio ovog vikenda. U šoku sam, je*eno ljut, zbunjen i srce mi je slomljeno.

Prodigy je postao svetski popularan devedesetih godina prošlog veka i od andergraund rejv sastava za kratko vreme postao jedan od najvećih britanskih bendova.

Nekoliko puta su gostovali u Srbiji i bezbroj puta govorili o svom "prvom velikom nastupu" upravo u našoj zemlji. Pre nekoliko godina, tokom poplava na Balkanu, Prodigy je na svom Tviteru pružio podršku Srbiji.

Kit Flint je bio jedan od najupečatljivijih izvođača - tetovaže, pirsinzi i "ludačke" frizure su bile njegov zaštitni znak, baš kao i energetični nastupi na kojima je neumorno zabavljao fanove. Rođen je u Redbridžu, Istočnom Londonu, gde je kao klinac upoznao Lijama Hauleta s kojim će oformiti Prodigy.

Uporedo s nastupima, poslednjih godina je postao vlasnik paba u Eseksu, vlasnik i mendžer trkačkog tima Traction Control.