Celebrity News

NAJPOZNATIJE JETRVE ponovo u centru pažnje, a OVO JE RAZLOG (foto)

NAJPOZNATIJE JETRVE ponovo u centru pažnje, a OVO JE RAZLOG (foto)

Danas je u Bakingemskoj palati kraljica Elizabeta organizovala svečani prijem u čast 50. godišnjice službe princa Čarlsa Velsu.

Ono što je sve najviše zanimalo svakako su najpoznatije jetrve na svetu - vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl, koje su konačno ponovo uslikane na istom mestu.

Poslednji put smo ih videli zajedno u decembru, kada je kraljevska porodica prisustvovala božićnoj misi.

I Kejt i Megan došle su na prijem u pratnji svojih muževa, princa Vilijama i princa Harija, i svaka je zablistala u svom stilu.

Vojvotkinja Kejt poznata je po jednostavnoj, prefinjenoj eleganciji, pa je i ovoga puta izabrala baš takvu haljinu - svilenu, nežnoplavu toaletu dužine do ispod kolena, uz koju je ponela bež salonke.

Sa druge strane, malo smelija Megan nosila je efektnu belu haljinu sa mnoštvom metalik detalja, preko koje je nosila beli kaput.

Vojvotkinja od Saseksa nije se odvajala od supruga Harija, koji joj pruža podršku u svakoj situaciji i pomaže joj da prebrodi težak period.

Kako kažu ljudi bliski Megan Markl, njoj veoma teško padaju priče o lažnoj trudnoći koje neprestano kruže, kao i ružna imena kojima je nazivaju na internetu.

Iako su boravile na istom mestu, ne postoji zajednička fotografija koja bi dokazala u kakvom su odnosu Megan i Kejt, s obzirom na sve glasnija šuškanja da se jetrve zapravo ne podnose, da jedva razgovaraju i da je njihov loš odnos praktično zavadio rođenu braću.