Celebrity News

GOVOR KOJI JE RASPLAKAO SVE: Kolege se oprostile od Divne Karleuše

GOVOR KOJI JE RASPLAKAO SVE: Kolege se oprostile od Divne Karleuše

Na komemoraciju Divne Karleuše došli su mnogobrojni prijatelji i porodica koji su se neutešni oprostili od poznate voditeljka.

Prvi govor održala je njena koleginica Jelena Petković i sve rasplakala.

- Dragi prijatelji, dragi saradnici, dragi poštovaoci lika i dela Divne Karleuše, želim da vam se zahvalim što ste danas došli. Divnu ćemo danas u 15.20 ispratiti na Novom bežanijskom groblju, a porodica će saučešća primati od 14.30 u kapeli. Molim vas ispoštujte ovu porodicu - kroz suze je rekla Jelena, a onda je pokušala da dočara koliko je Divna bila važna.

- Mnogo mi je teško s obzirom na to mnogi smo učili od nje. Nema više naše Divne. U nedelju popodne sve nas je iznenadila ova ružna vest. Ja i dalje mislim da je sve ovo košmar iz koga ću se probuditi. Kako Divna možeš da odeš? Kako svet može dopustiti da neko ko je bio toliko veliki, dobar, iskren, neko ko je bio borac, žena koja je u svojoj borbi pobedila surovi život. Gde odlaze svi ti divni ljudi poput Divne? Zar taj nebeski prostor nije već dovoljno popunjen svim tim čistim dušama. Kada će neko reći dosta - skrhana je od bola Jelena Petković.

Veliki aplauz i minut ćutanja obeležili su kraj komemoracije Divni Karleuši. Njena ćerka Jelena Karleuša sedela je neutešno sa Duškom Tošićem.

Porodica radijske voditeljke Divne Karleuše odlučila je da će je ispratiti uz pesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će osim ove odsvirati još neke pesme.