Celebrity News

Kada se ona dotera, sve pršti: SKUPO JESTE, a da li IZGLEDA DOBRO? (foto)

Kada se ona dotera, sve pršti: SKUPO JESTE, a da li IZGLEDA DOBRO? (foto)

Gotovo tri godine nakon incidenta u Parizu gde joj je pod oružanom pretnjom otuđen skupocen nakit u hotelskoj sobi, slavna Kim Kardašijan ponovno se zaputila u francusku prestolnicu mode gde je mnoge uspela iznenaditi svojim izdanjem u leopard uzorku od glave do pete...

Kao i prošle godine, Kim je svojom pojavom odlučila uveličati novo izdanje Pariske nedelje mode, a prilikom izlaska iz pariškog hotela Ritz uz jake mere sigurnosti, slavna starleta je brojnim paparacima priuštila modni prizor za pamćenje.

Iako je nakon oružane pljačke koja se dogodila 3. oktobra 2016. godine odlučila okrenuti novi list kada je reč o nošenju skupocenog nakita, u Parizu je plenila poglede u odevnoj kombinaciji leopard uzorka vrednoj skoro oko 50.000 dolara.

Poznate obline Kim ovoga puta istakla je uskočivši u pripijeni kombinezon a reč je o komadima s potpisom Azzedine Alaia, francuskog modnog dizajnera.

U poslednje vreme na skoro svim svečanim događanjima i gostovanjima u TV emisijama Kim se redovno pojavljuje u arhivskim kreacijama dizajnerskih imena poput Thierryja Muglera i modne kuće Versace, a kombinaciju s potpisom Azzedina Alaie u kojoj se ovoga puta pojavila u Parizu modnom svetu je premijerno predstavljena u sklopu jesenje kolekcije 1991. godine.

Upečatljivo i po mnogima neukusno izdanje zahvaljujući dominantnom leopard printu, slavna starleta kompletirala je dodatkom sunčanih naočara retro okvira uz rukavice i gležnjače identičnog uzorka.