Celebrity News

Niko nije znao da je TATA Viktora Savića UPLIVAO U GLUMAČKE VODE i da je ovakav DASA (foto)

Niko nije znao da je TATA Viktora Savića UPLIVAO U GLUMAČKE VODE i da je ovakav DASA (foto)

Najbolje prijateljice protagonistkinje su nove RTS serije "Pet" reditelja Balše Đoga.

Splet okolnosti i jedan leš spajaju nakon mnogo godina drugarice iz detinjstva i one se nađu u centru obračuna kriminalnih klanova.

Žensku "bandu" sa Dorćola brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga igraju Jelena Đokić, Marija Karan, Hristina Popović, Gala Videnović i Milena Radulović, a jedina glavna muška uloga poverena je naturščiku Jovanu Loletu Saviću. Otac popularnog glumac Viktora Savića je bluzer i osnivač benda Zona B, a ulogu u projektu tvorca "Intermedija netvorka" dobio je potpuno slučajno.

- Pre tri godine sam radio na projektu "Rok majstori". U jutarnjem programu sam najavljivao koncert u Zvezdara teatru, a reditelj je baš gledao tu emisiju. Nismo se poznavali. Raspitivao se o meni i saznao da sam Viktorov tata i tako smo stupili u kontakt. Ponudio mi je ulogu i nisam znao šta da radim. Pitao sam sina i on mi je dosta pomogao u donošenju odluke - kaže Jovan Savić.

On otkriva da se nikad ranije nije bavio glumom.

- Snimao sam seriju godinu dana. Nisam namerno ništa gledao jer hoću da se iznenadim - kroz osmeh će Savić, koji tumači lik ujaka Natalije, koju igra Hristina Popović.

- Nisam znao da imam dar za glumu. Možda će ova uloga da odredi moj dalji put i buduću karijeru. Bašla je izvukao nešto iz mene što nisam znao da imam - kaže Savić.