Celebrity News

Kajli OTKRIVA KAKO JE izgubila 20 KILOGRAMA, OVAJ REŽIM ISHRANE morate probati!

Kajli OTKRIVA KAKO JE izgubila 20 KILOGRAMA, OVAJ REŽIM ISHRANE morate probati!

story

Kajli Džener se nedavno na Instagramu pohvalila odličnom linijom, srećna jer je konačno izgubila sve trudničke kilograme. Mnoge je zanimalo kako je to uspela da uradi, što je i otkrila u malom razgovoru sa fanovima.

Naime, rijaliti zvezda je otkrila da se za vreme trudnoće ugojila oko 20 kilograma, i da joj je tri meseca nakon porođaja bio cilj da skine samo polovinu dobijene težine.

Ona tvrdi da je potrebno godinu dana da se telo vrati u normalu nakon trudnoće, i ističe da je svoj cilj postigla samo dijetama, jer nije veliki fan vežbanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 8. Мар 2019. у 12:23 PST

- Ja sam prirodno mršava osoba, kao moja sestra Kendal, ne skroz kao ona, jer je ona ima status modela. Ali, da, uvek sam imala veoma ravan stomak. A konačno sam ga vratila tek nedavno. Osećam da to ima velike veze sa ishranom – želim picu, testeninu, mnogo recepata, ali svega sam se odrekla, bolje sam jela i smatram da mi je to pomoglo - izjavila je Kylie u live videu.

Ona kaže da je tokom trudnoće mnogo jela, uključujući i jaja, koje ne podnosi.

- Jela sam ih tri puta na dan. Jela sam mnogo, mnogo hrane, zbog toga su mi govorili da nosim devojčicu, jer sam žudela za slatkim i slanim, što se ispostavilo kao istina - zaključuje Kajli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 15. Мар 2019. у 7:25 PDT