Celebrity News

NEĆE DA ĆUTI: Goga Sekulić konačno progovorila o pričama da joj suprug OVO ZABRANJUJE

NEĆE DA ĆUTI: Goga Sekulić konačno progovorila o pričama da joj suprug OVO ZABRANJUJE

story

Pevačica Goga Sekulić porodila se 11. decembra prošle godine u jednoj privatnoj klinici u Cirihu. Pevačica i njen izabranik Uroš Domanović tada su po prvi put postali roditelji, a svom nasledniku dali su ime Vasilij Andrej.

U javnosti se dugo spekulisalo o tome da je Uroš navodno zabranio Gogi da unajmi dadilju, koja bi joj pomagala oko bebe. Ona je navodno morala da ispoštuje tu njegovu želju. Međutim, sada je objasnila o čemu se zapravo radi, te da u njihovom domu zapravo ne postoje nikakve zabrane.

- Pisalo se da mi ne da da imam dadilju. Nije da mi ne da - odmah je postavila stvarni na svoje mesto Goga u "Ekskluzivu", pa nastavila:

- On smatra da je u početku najbolje da roditelji budu sa svojom bebom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 22, 2018 at 9:40am PST


Inače, ona je sa sestrom još odavno došla u grad u kom se i porodila. Iako je vozač i navikla je da se svuda kreće tako, napominje da je tamo najpraktičnijie ići tramvajem, ali i najpovoljnije.

- Ja sam ovde došla pre 20 i nešto godina, ja i moja sestra. Ovde zaista mora da se radi, nije kao u Beogradu. U Beogradu svi kao kukaju, nema se para a kafići puni... - nasmejala se ona.

Jednom prilikom srela je i Tinu Tarner, koja takođe tamo živi.

- Videla sam je pre oko 15 godina, u jednoj radnji... - seća se ona, kojoj je trebalo malo vremena da shvati da gleda u nekoga koga zna isključivo sa televizije.

- Žena mahne, nasmeši se i to je to, ali nismo se slikale - kaže Goga, dodajući da nije u tom fazonu.