Celebrity News

U STROGOJ TAJNOSTI: Tamara Kalinić, najuticajnija srpska blogerka OVAKO proslavila rođendan! (foto)

U STROGOJ TAJNOSTI: Tamara Kalinić, najuticajnija srpska blogerka OVAKO proslavila rođendan! (foto)

story

Najpoznatija srpska blogerka Tamara Kalinić, koja je prema pisanju britanskog magazina “Vog” svrstana u deset najmoćnijih influenserki sveta, tokom vikenda, u strogoj tajnosti, proslavila je 30. rođendan.

Na slavlju, koje je trajalo do zore, pojavili su se njeni najbliži članovi porodice i prijatelji, ali i dvadesetak blogera svetskog kalibra. Zvanice koje su došle iz Brazila, Amerike, Nemačke, Italije i drugih zemalja, oduševljeni su duhom Srbije koji je slavljenica pretočila u jednu noć ispunjenu smehom, muzikom i dobrim provodom. Pre same proslave, pokazala im je ceo Beograd u višečasovnom razgledanju, što se njima i te kako dopalo. Kalinićeva je vodila računa o svakom detalju zbog čega su pripreme za rođendansko slavlje trajale nekoliko meseci.

https://www.instagram.com/p/BvJJGsDh0a0/?utm_source=ig_embed

Iako živi u Londonu, blogerka je uspela da svoje želje prenese dekoraterima i ogranizatorima slavlja kako bi sve bilo spektakularno. Čitavo zdanje gde se rođendanski parti odigravao bilo je ukrašeno buketima prirodnog cveća, koji su od ulaznih vrata, preko stepeništa do centralne dvorane pratili goste opojnim mirisom. Tamara je insistirala da se ukrste vrste cveća koje će vizuelno i mirisom biti usklađene sa svećama koje su bile jedina rasveta ovog intimnog slavlja. Tamara je blistala u dugoj zlatnoj haljinu sa potpisom Oskara dela Rente koja je stigla specijalno za ovu priliku.

https://www.instagram.com/p/BvMOm4KhXoz/

- Neverovatan je osećaj kada ljudima iz inostranstva koji su toliko slušali o Srbiji i Beogradu imate mogućnost da ga pokažete za svoj rođandan i to 30, koji sam sa nestrpljenjem iščekivala. Iskreno da vam kažem, nemam posebnih želja, samo zdravlje i da imam vremena i mogućnosti da ljudi koje volim budu pored mene. Sve ostalo se može postići marljivim radom - rekla je Tamara.

https://www.instagram.com/p/BvJcPrABqK5/?utm_source=ig_embed