Celebrity News

Malo poznati životni put Srđana Predojevića će vas potpuno IZNENADITI, o OVOME NE GOVORI NIKADA!

Malo poznati životni put Srđana Predojevića će vas potpuno IZNENADITI, o OVOME NE GOVORI NIKADA!

Poznati voditelj je na privatnom planu vodio bitke ali se to po njemu nikad nije moglo videti...

Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla.

Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je školovanje za pilota.

- Kao i većina dečaka, želeo sam i maštao da budem pilot, međutim, život me odveo na drugu stranu, pa sam diplomirao novinarstvo, po čemu me ljudi i znaju, ali malo ko zna da je to samo moj honorarni posao. Iako voditeljski posao veoma cenim i volim da ustajem rano kako bih vodio emisiju, moj posao i zvanično zanimanje je portparol Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, gde sam položio za pilota privatnog aviona. To je jednomotorni avion za sportske namene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet. Dosta mi je učenja, a za linijskog pilota morao bih još dve i po godine da pohađam nastavu - rekao je on jednom prilikom za domaće medija.

Predojević je u braku sa Mirjanom Lazarević od 2014. godine. Pre nego što su stupili u brak, Srđan i Mirjana su godinama bili u vezi, a na sudbonosno "da" rekli su u Parizu.

Par ima dvoje dece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju ćerku Sofiju, a 2012. godine izgubili su dete, dok je Mirjana bila u poodmakloj trudnoći, što je bio veliki udarac za njihovu porodicu.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala - rekao je tada Srđan za domaće medije. Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.