Celebrity News

Znate ga kao čoveka bez skandala, a sada je otkrio sa čim je imao NAJVEĆE PROBLEME U ŽIVOTU!

Znate ga kao čoveka bez skandala, a sada je otkrio sa čim je imao NAJVEĆE PROBLEME U ŽIVOTU!

Sergej Ćetković priznao je da uživa u svom životu pored supruge Kristine i dve ćerke, ali i da je konačno rešio problem koji je imao sa slatkišima. Zadovoljan svojom linijom, osmeh je tu, ali i mesec mart ga čini posebno radosnim, jer pevač tada proslavlja sva četiri rođendna u svojoj kući.

- Mart je naš mesec, rođendani Lole i Mile, Kristinin i moj, i naša godišnjica braka. Ove godine je mart posebno lep, jer Kristina i ja slavimo 20 godina braka, a to je ozbiljan jubilej. Srećan sam čovek i osim dobrog zdravlja ne bih mogao da izdvojim neke velike želje. Imam svoje tri princeze koje brinu o meni, a ja im uzvraćam ljubavlju i pažnjom koliko god mogu. Loline i Miline rođendane uvek slavimo sa dosta dece, njihovih drugara, sa porodicom i prijateljima, u igraonici, kuglani, pozorištu ili bioskopu, u zavisnosti od njihovih trenutnih želja, koje im mama i ja ispunjavamo sa velikom radošću - kaže Sergej, napominjući da nikada ne zaboravlja važne datume i da supruzi Kristini čestita svaki praznik.

-U životu nikad nije sve ružičasto i ne ide uvek sve kako treba, tako da je razumevanje partnera neophodno za dobar brak. I mi smo imali teške trenutke, kao i svi parovi, ali nam ljubavi nikada nije falilo. Ponosan sam na ljubav i brak sa Kristinom i na porodicu kakvu smo stvorili. Jedno drugo volimo da iznenadimo, a naše ćerke su nam saveznici u tim tajnim planovima.

Sergeja znate kao čoveka bez skandala koji živi mirnim, skladnim i neupadljivim životom, a pevač je konačno otkrio sa čim je imao najveće probleme, odnosno kako ih je prevazišao.

- Sada sam zadovoljan svojim izgledom koji sam postigao odricanjem od slatkiša koje mnogo volim. Nije bilo lako, ali vredelo je - završio je priču pevač.