Celebrity News

PROZIVA BIVŠEG MUŽA? Snežana Dakić OGORČENA NA MUŠKI ROD, OVOM porukom ZBUNILA SVE! (foto)

PROZIVA BIVŠEG MUŽA? Snežana Dakić OGORČENA NA MUŠKI ROD, OVOM porukom ZBUNILA SVE! (foto)

Autorka i voditeljka mnogih gledanih emisija Snežana Dakić, nedavno je proslavila 50. rođendan u društvu bliskih prijatelja i sjajnoj atmosferi.

Verna svom prepoznatljivom stilu, profesionalna, ozbiljna i kad govori o naizgled manje važnim stvarima, ali veoma striktna i otresita kada iznosi svoje mišljenje i stav.

Nakon objava o slavlju rođendana koji je prošao zaista predivno, Snežana je samo nekoliko dana posle, progovorila i o lošim glasinama koje kruže o njoj.

 Neko kaže da sam sponzoruša, budući da živim sama sa sobom i 30 godina unazad radim. A ako pričamo da sam sponzoruša to je zato što su me sponzorisale razne firme kroz moje projekte. A neke žene se drugačije snađu. Dobra udaja je oduvek bila najpoželjnija stvar koju je svaki roditelj poželeo svom detetu – priznala je Dakićeva.

Međutim ova britka voditeljka iznenadila je sve svoje pratioce i fanove poslednjom objavom na Instagramu u kojoj razmišlja o muškarcu kao jakoj kariki u životu žene, ali podršci koja je svakoj dami potrebna ukoliko se nađe u nezgodnim situacijama.

Evo kako glasi njen status:

https://www.instagram.com/p/BvaApS5jl0A/

Pitanje je kome je upućena ova poruka?

Da li se slavna voditeljka obratila svom bivšem suprugu ili je doživela neku skorašnju neprijatnu situaciju, ostaje nam samo da vidimo...