Celebrity News

SVI GLEDAJU SAMO U ćerku Anice Dobre a ona ZBOG JEDNE STVARI oseća OGROMAN teret!

SVI GLEDAJU SAMO U ćerku Anice Dobre a ona ZBOG JEDNE STVARI oseća OGROMAN teret!

Krenuti stopama u javnsti priznatih roditelja može biti blagoslov, ali i prokletstvo...

Minu Sovtić, mladu glumicu ćerku popularne Anice Dobre, domaća publika bolje je upoznala u "Žigosanima u reketu", čijem nastavku se posebno raduje. Ona priznaje da joj nije lako što je dete poznate majke, koja je postigla veliki uspeh u glumi.

- Osećam teret što sam ćerka Anice Dobre, zato što jeste kliše da se dete bavi profesijom roditelja. Meni to nije bio hir, ja sam morala mnogo da radim da bih sebi i drugima dokazala da sam za to sposobna i da mi to jeste nešto u čemu mogu moj umetnički dar da iskažem. Svi se rađamo sa empatijom i emotivnim aparatom. Da li se to nasleđuje ne znam, ali mislim da je dobar deo naše profesije empatija, sposobnost da osetimo ono što osećaju drugi ljudi - kaže ona, koja je neizmerno ponosna na roditelje Anicu i Miodraga.

https://www.instagram.com/p/BsqZ-R-gYU_/?utm_source=ig_embed

Oni su je, kako kaže, vaspitali da bude svoja.

- Mislim da iz porodice potiče obrazovanje. Uvek sam imala slobodu da budem ono šta želim. Naravno, u kući nikada nismo slušali narodnjake, ali niko mi ih nije zabranjivao. Imala sam slobodu da biram šta mi se sviđa, ali me prvo privlačila muzika osamdesetih, pa sedamdesetih. Posle sam ušla u eks-Ju fazon. Skapirala sam duh tog vremena koji je bio progresivan, danas malo toga nedostaje. Ja se tu osećam vrlo slobodno - ističe ona.

Mina se nada da je i pevački talenat povukla na majku.

- Nadam se da sam to nasledila i drago mi je. Sada ću imati priliku da pevam u jednom mjuziklu. To mi je prva uloga gde ću moći da pevam i tome se radujem. Volela bih da kažem da je to nešto najdragocenije što sam nasledila, to neko normalno vaspitanje i ta muzika koja gradi osobu i taj bunt užasno bitan za mladog čoveka - zaključuje ona.