Celebrity News

Dea Đurđević prešla u drugu bolnicu: Voditeljka se OGLASILA PRVI PUT nakon tragične NESREĆE, evo šta je rekla! (foto)

Dea Đurđević prešla u drugu bolnicu: Voditeljka se OGLASILA PRVI PUT nakon tragične NESREĆE, evo šta je rekla! (foto)

U pratnji medicinsnkog osoblja, majke i verenika, voditeljka Dea Đurđević jutros je sa VMA prebačena na Institut za ortopedijsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra.

Sa osmehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vreme bila rapoložena, a kada smo je upitali kako se oseća pokušala je da odgovori, ali je samo osmehom potvdila da je dobro.

Podsetimo, Dea je doživela saobraćajnu nezgodu 7. februara na Dedinju, ispred KBC "Dragiša Mišović", kada joj je autobus otkinuo ruku. Od tog dana Dea se sve do danas nalazila na VMA gde je ležala na odeljenu intenzivne nege.

Kako prenosi "Blic" , ona će od danas biti na odeljenju profesora doktora Marka Bumbaširevića koji ju je operisao i spasio joj ruku.

- Dea se oseća odlično. Ruka joj je bolje - kaže sagovornik blizak celom slučaju, a prvi put nakon tragične nesreće oglasila se i lepa voditeljka na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on Mar 26, 2019 at 2:40am PDT

- Hvala najlepše stručnjacima sa VMA, doktorima i tehničarima iz šok sobe. Hvala što ste mi olakšali najteže dane i što ste bili profesionalni, priajteljski nastrojeni i što ste brinuli o meni - stoji u novom Deinom posto uz koji je dodala:

- Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još uvek neću davati izjave. Hvala vam - zaključila je voditeljka.