Celebrity News

Danijel Krejg U TAJNOSTI STIGAO U BEOGRAD!?

26/03/2019

story

Naša prestonica postala je omiljena tačka susreta i poslovnih pregovora za svetske zvezde, te je, kao prenose domaći mediji, u Beograd, nakon Džonija Depa, stigao i čuveni Danijel Krejg!

Još uvek se spekuliše zašto je agent 007 tajno stigao u naš grad, prenosi Kurir. Za sada postoji nekoliko mogućih razloga, jedan je traženje lokacije za seriju "Purity", zatim za film "The Creed of Violence", najverovatnije je i da su odlučili da deo novog "Bonda" snimaju na prostoru naše zemlje.

Prošle godine britanski glumac Danijel Krejg konačno je i potvrdio da će ipak igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu, ali da će to definitivno biti i njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi.

Krejg je, navodno, bio nezadovoljan uspehom jednog od filmova o Bondu, "Spektra" iz 2015, i odlučio da se više neće pojavljivati u toj ulozi, ali se ipak predomislio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Craig ? (@theofficial_daniel_craig) on Jul 1, 2018 at 5:01pm PDT

Britanski glumac je debitovao u "Bondu" 2006. godine "Kazino rojal", a zatim glumio i u nastavcima "Zrno utehe" (2008), "Skyfall" (2012) i "Spektra" (2015).

Možda je upravo nova ideja da se Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča - s obzirom na to da je poznato da je za inspiraciju o tajnom agentu 007 Ijan Fleming imao srpskog agenta Dušana Popova, koji je jedno vreme i živeo u Beogradu nakon dolaska iz Titela.

Kada se snimao prethodni nastavak, Dejli mejl je najavio snimanje u Srbiji, međutim, nažalost, do toga nije došlo. Možda su se sada predomislili...

Da li će Krejg završiti karijeru Bonda i poslednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama naše prestonice, ostaje da saznamo!