Celebrity News

Nakon poruka koje svakodnevno dobija, Ceca se JAVNO OBRATILA ćerki Anastasiji

Nakon poruka koje svakodnevno dobija, Ceca se JAVNO OBRATILA ćerki Anastasiji

Anastasija Ražnatović gostovala je ovog jutra u jutarnjem programu na TV "Prva", a tom prilikom govorila je kako o svom novom hitu "Rane", tako i o svom predstavljanju u javnosti i na društvenim mrežama.

- Ova pesma se plasirala duplo bolje po pregledima komentarima i lajkovima na Jutjubu, što nisam mislila da ce moći lako da se dogodi. Već pet dana je najslušanija i najpopularnija pesma, pet dana je prva u trendingu. Mnogo poruka dobijam u toku dana, sve su pozitivni komentari, dopada im se pesma - rekla je Anastasija Ražnatović, koja je dodala da će verovatno već u junu predstaviti svoju treću pesmu.

Ona se osvrnula i na svoje aktivnosti na društvenim mrežama, gde je prati ogroman broj ljudi.

- Jako pazim kako se predstavljam zbog svojih fanova. Mene prate uglavnom mlade devojke. Ja pratim svu statistiku, važno je biti uključen u društvene mreže - istakla je Anastasija.


- Za tvoju majku je nemoguća misija da se prošeta gradom, a da je niko ne primeti. Kakva je situacija kod tebe? - zanimalo je voditelja Srđana Predojevića.

- Imam ja još da gulim do toga - kroz smeh je rekla mlada pevačica, a zatim nastavila:

- Veljka više prepoznaju, mene manje jer sam preko dana uglavnom u trenerci i bez šminke.

Budući da su kroz razgovor pominjali njenu majku Cecu Ražnatović i brata Veljka, Srđan je na kraju rekao Anastasiji:

- Vidimo se onda ponovo na leto, kad bude nova pesma, i puno pozdravi porodicu.

Inače, iako se nije oglašavala povodom ćerkine nove pesme, folk diva Ceca Ražnatović ponosna je na veliki uspeh svoje ćerke Anastasije, zbog čega joj je javno uputila emotivnu poruku.

- Nisam želela da ti se mešam dok si radila na pesmi i spotu. Pustila sam da sve uradiš sama. Dala sam samo moj savet o pesmi. Poruke koje danima dobijam i ono što vidim čine me da budem najponosnija majka na svetu. Volim te, beskrajno! Bravo devojko - reči su koje je Ceca javno uputila Anastasiji.