Celebrity News

SLAVLJE NA KOJEM ĆE SE OKUPITI SVETSKI DŽET SET: Mina i Nemanja u julu prave SVADBU U BEOGRADU, evo kako teku pripreme

SLAVLJE NA KOJEM ĆE SE OKUPITI SVETSKI DŽET SET: Mina i Nemanja u julu prave SVADBU U BEOGRADU, evo kako teku pripreme

Poznati košarkaš, član nacionalnog tima Srbije, Nemanja Nedović oženiće se dugogodišnjom devojkom, manekenkom Minom Milutinović.

Svadba je zakazana za početak jula ove godine, a pripreme glamuroznog slavlja uveliko su u toku.

Svadba će biti sa više stotina zvanica, a među svatovima će se naći zvučna imena svetskog džet-seta, kojem Nemanja Nedović već dugo pripada.

- Nakon što je prošle godine zaprosio Minu na Maldivima, Nemanja je istog trenutka razmišljao o svadbi. Bez obzira što je godinama živeo u Americi, zatim Španiji, a sada i Italiji, nije se dovodilo u pitanje gde će biti svadba, od početka je razmišljao samo o Beogradu. Mina i on uveliko biraju prostor u koji će smestiti više stotina zvanica, dok je za dekoraciju i detalje zadužena buduća mlada. Kako oboje žive u Italiji i ne dolaze tako često u Beograd, organizaciju su prepustili Agenciji za organizaciju venčanja koja će ispuniti ono što njih dvoje budu tražili i želeli - kaže naš izvor blizak budućim supružnicima, i dodaje:

Sve je doslovno GORELO: Srpski košarkaš zaprosio manekenku na Maldivima (foto/video)

- O datumu nije bilo mnogo razmišljanja jer Nemanja igra u Italiji, a nakon toga ga očekuje put sa reprezentacijom. Međuprostor je bio idealan za svadbeno veselje, zbog čega će datum kada će stati na ludi kamen biti početkom jula. Ne manja se nakon svadbe neće ni vraćati za Italiju jer ga očekuju pripreme sa reprezentacijom.

Prelepa manekenka odavno je izabrala venčanicu i tim ljudi koji će brinuti o njenom stajlingu tog dana, dok je dekoraterima napravila nacrt kako želi da izgleda svečana sala tog dana.

https://www.instagram.com/p/BWnGqhTgmJh/

- Mina uživa u pripremama dok joj Nemanja pomaže u svemu. Njemu je bitno da taj dan bude poseban za nju i pušta je da ona bira kako će sve izgledati. Kako je Nemanja bio omiljen dok je igrao u NBA ligi, kasnije i u Španiji, među zvanicama će biti veliki broj njegovih saigrača iz svih delova sveta - kaže naš izvor.

Posle iznenađenja na Maldivima, sada joj priredio OVO: Mina Milutinović OSTALA BEZ TEKSTA kad je videla šta joj je košarkaš priredio