Celebrity News

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dete treba da nauči da voli, tako će izrasti u dobrog čoveka

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dete treba da nauči da voli, tako će izrasti u dobrog čoveka

Poznati supružnici otkrivaju na koji način su dinamičan način života, prilagodili ćerki Nini, koju uče svim vrednostima koje su poneli iz svojih porodica i stekli kroz bogato životno iskustvo

Pevačica Jelena Tomašević (35) i glumac Ivan Bosiljčić (40) koji je stalno na relaciji Beograd–Moskva, jer je većina njegovih poslovnih proekata trenutno vezana za Rusiju i pored brojnih obaveza uspešno uspevaju da posvete vreme svojoj ćerki Nini.

Pevač je tako nedavno govorio o deci i vaspitanju, pa je rekao da mališanima mora da se mnogo priča o ljubavi da bi, kad im se desi, znali da je prepoznaju. Na to se nadovezala njegova supruga:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) дана 14. Мар 2019. у 7:03 PDT

-  Ivan je potpuno u pravu. Kao što ih učimo prvim koracima, tako moramo da ih učimo i osećanjima, da u njima razvijamo ljubav, empatiju... Nini govorimo i o čestitosti, toleranciji, o pravim vrednostima koje smo poneli iz naših porodica i stekli kroz životno iskustvo. Neke stvari su jednostavno nepromenljive, ma šta ko mislio i ma šta nam novo vreme donosi. Dete treba da nauči da voli, da to otvoreno pokaže i kaže, da za sve ima temelj u ljubavi. Tako će izrasti u dobrog čoveka - rekla je Jelena  za magazin "Story", a zatim objasnila i svoj nedavni komentar o Ivanu  za koga kaže da poseduje duhovnost i duhovitost, romantičnost i praktičnost, i da posebno voli njegovu brižnost i brigu o njoj i Nini.

- Mogla bih još toliko toga da kažem, ali izdvojiću samo to da sam uz njega potpuna osoba u svakom smislu – kao ličnost, žena, majka, umetnik... Ako ste dovoljno zreli, pre svega u emotivnom smislu, u ovim godinama vam je potpuno jasno šta želite od sebe, svog života, svog čoveka, deteta, karijere. Ivanova kompletnost kao muškarca, na svim nivoima, mene kao ženu čini potpunom. To su dve polovine istog srca - bila je iskrena pevačica, a glumac se uključio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) дана 25. Јан 2019. у 12:11 PST

- Dodao bih da sam kroz duhovnost, koju Jelena spominje, pronašao smisao o kome ona govori, i da osećam isto. Jelena i Nina su dve polovine mog srca, samo tako je ono potpuno.

Ivan je nedavno izjavio: “Ovo je tek pola života, pa samim tim i pola sreće, pola uspeha, pola iskustva, pola svega. Ali, dobra polovina, koju mogu opisati jednačinom - Jelena plus Nina jednako je sreća. S tim, što bih iza Nine stavio tri tačke...”.  Na pitanje da li treba dodati još neku reč, još neku rečenicu kaže:

- Samo to da se radujem drugoj polovini za koju se nadam da će doneti mnogo toga lepog. Jednačina je nepromenljiva, samim tim i sreća, a tri tačke ostaju kao vera i nada.