Celebrity News

UPS! Bliska prijateljica Megan Markl OTKRILA POL BUDUĆE KRALJEVSKE BEBE

UPS! Bliska prijateljica Megan Markl OTKRILA POL BUDUĆE KRALJEVSKE BEBE

Serena Vilijams je dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, pa tako ne čudi što je mediji uporno ispituju u vezi pola nove kraljevske bebe.

Međutim, izgleda da su konačno uspeli da je nateraju da progovori.

U intervjuu za E! News, slavnu teniserku pitali su da li će Megan biti dobra majka, a usput izvukli iz nje još neke sočne informacije.

- Ona će biti najbolja mama, to je sigurno - rekla je i svim novopečenim mamama uputila savet:

- Prihvatite svoje greške i ne očekujte da budete savršene. Stavljamo na sebe toliki pritisak bez neke potrebe - istakla je Serena, mama jednogodišnje devojčice Olimpije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Jan 23, 2019 at 4:35pm PST

U trenutku kada je Serena pomenula: "Moja prijateljica je trudna", činilo se da nagoveštava da će Megan roditi devojčicu.

Serena je u intervjuu jasno govorila o bebi svoje prijateljice Megan u ženskom rodu i naravno, fanovi kraljevske porodice odmah su se digli na noge jer, iako se danima priča da će roditi dečaka, sudeći po Sereninom intervjuu, Megan će roditi ćerku?!

Podsetimo, nakon Meganinog darivanja bebe u Njujorku, pisalo se da je većina poklona stigla u plavom ukrasnom papiru i mašnama, što implicira da će roditi dečaka. Izgleda da ćemo do poslednjeg trenutka ostati u neizvesnosti...