Celebrity News

OKRENULA NOVI LIST: Evo šta Jelena Tomašević već dva meseca radi ZBOG ZDRAVLJA

OKRENULA NOVI LIST: Evo šta Jelena Tomašević već dva meseca radi ZBOG ZDRAVLJA

Pevačica Jelena Tomašević odlučila je da liniju dovede do perfekcije, pa je krenula na redovne treninge i smršala pet kilograma.

Jelena Tomašević, po savetima personalnog trenera, od skoro kombinuje nekoliko vežbi, a sve upotpunjuje zdravom ishranom.

- Pre nekoliko godina sam vežbala na akademiji zdravog života i rezultati su bili fenomenalni. I sada, posle skoro dva meseca, vidljivi su. Zadovoljna sam postignutim, a najviše sam vremena provodila na treninzima pred koncert u Sava centru. Sada sam smršala oko pet kilograma, što nije mnogo, ali su otišli s pravih mesta. Biti u formi je jako bitno za moj posao, ali prvenstveno zbog zdravlja - kaže za “Blic” Jelena Tomašević.

Osim što je krenula na treninge, Jelena se trudi da vodi računa da se zdravije hrani.

- Od doktora Ilića sam dobila savete u vezi sa ishranom i individualnim programom treniranja i trudim se da ih se pridržavam. Zahvaljujući treninzima osećam se bolje i poletnije, a i izgledam lepše - naglasila je ona.

Pop pevačica kaže da suprug i ona spontano uče ćerku Ninu koje namirnice su dobre i korisne, a koje ne, servirajući joj zdrave obroke koji su u poslednje vreme obavezni na njihovom jelovniku.

- Učimo našu Ninu da je fizička aktivnost bitna za njeno zdravlje, tako da joj ritmička gimnastika za sada najviše prija. Deca treba da imaju sportske navike. Ja sam se kao dete bavila folklorom kao i Ivan, pa želimo da našoj Nini usadimo takve navike - naglasila je ona.

Ivan i Jelena nekada zajedno treniraju. - Nije često, ali se desi. Svako radi svoje vežbe. Naš posao je takav da moramo da smo u kondiciji - kaže ona.

Ova talentovana dama raskošnog glasa nedavno je objavila spot za pesmu “Suncokret, koja je vrlo brzo postala hit na radio-stanicama. Osim promocije pesme, Jelena planira da pred leto objavi još jednu numeru, ali će u junu imati nastup u Kanadi.

- Radujem se svakom nastupu. Još sam puna fantastičnih utisaka sa koncerta u Sava centru. Svakog dana dobijam pozitivne komentare i srećna sam jer ljudi prepoznaju emociju koju im prenosim putem pesme - istakla je ona.

Jelena je ranije rekla da uvek kod supruga Ivana posebno pevanjem izazove emocije.

- U njemu sam uvek imala bezrezervnu podršku koja mi mnogo znači. Tako je bilo i ovoga puta. Nekako spoj gitare i početak pevanja u pesmi “Suncokret” je fantastičan. Direktno gađa u srce - naglasila je ona.

Ivan i Jelena nekada zajedno treniraju.

- Nije često, ali se desi. Svako radi svoje vežbe. Naš posao je takav da moramo da smo u kondiciji - kaže ona.