Celebrity News

Kit Harington i Rouz Lesli: Verio se ljubavni par iz "Igre prestola"

Kit Harington i Rouz Lesli: Verio se ljubavni par iz "Igre prestola"

Kit Harington, poznat po ulozi Džona Snoua  u seriji "Igre prestola", zaprosio je svoju djevojku Rouz Lesli sa kojom je u vezi još od snimanja popularne serije, prenose strani mediji.

Harington i Leslie su se zaljubili nakon snimanja ljubavnih scena u pomenutoj drami. Leslie je glumila "divljakušu" Igrit koja je osvojila Džonovo srce.

Nakon brojnih špekulacija o njihovom sastajanju i rastajanju, oni su prošle godine na crvenom tepihu službeno potvrdili da su zajedno. Prvi put su se upoznali 2012. godine kada su i započeli njihovu vezu. Posle su raskinuli, ali su početkom 2016. obnovili su romansu.

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on Jul 14, 2017 at 5:48am PDT

Oni žive zajedno već godinu dana, što je i Harington nedavno potvrdio.

- Živim sa svojim najboljim prijateljem. Jako sam srećan i sve odlično funkcioniše. Rouz ima brojne ideje za uređenje kuće. Rekao sam joj da je jako važno da ovo bude naš zajednički prostor - rekao je glumac.

Prema pisanju tabloida Life & Style, Harington je zaprosio Lesli uz romantičnu večeru kada se ona rasplakala i rekla "da".

Snou je nastavio svoj angažman u "Igri prestola" koja sa sedmom sezonom ruši sve rekorde gledanosti HBO televizije, dok je Igrit ranije u seriji.

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on Sep 4, 2016 at 10:22am PDT