Celebrity News

RAZVOD IH NIJE SPREČIO DA SE I DALJE VOLE: Ana Mihajlovski PRIZNALA OVO O BIVŠEM SUPRUGU!

RAZVOD IH NIJE SPREČIO DA SE I DALJE VOLE: Ana Mihajlovski PRIZNALA OVO O BIVŠEM SUPRUGU!

Veselo i nasmejano lice Ane Mihajlovski mnogim televizijskim gledaocima obeležilo je prvu deceniju 21. veka. Na pragu novog milenijuma ova voditeljka stala je na „Leteći start”, koji ju je odveo dalje u različite TV projekte. U njima je pokazala najveće kvalitete – prirodnost i opuštenost pred kamerama, a oni su je izdvojili od ostalih kolega s malog ekrana.

Blistala je na sceni šou-programa “Operacija Trijumf”, “Iks faktor” i “Ja imam talenat”, družila se sa stanovnicima rijalitija “Veliki Brat”, a svoju “najotkačeniju” stranu pokazala je u serijalu “Jednostavan život”. Tamo je sa koleginicom Marijanom Mićić, po uzoru na Paris Hilton i Nikol Riči, iskusila čari seoskog života, a potom su drugarice u drugoj sezoni putovale na crnogorsko primorje igrajući na kartu šarma i snalažljivosti. Po svemu sudeći, ona nije bila jednokratna. Simpatična plavuša nastavila je da se vozi na točkovima popularnosti, pa je sada gledamo u najnovijem izdanju – kao voditeljku takmičenja “Pinkove zvezde”.

– Volim da radim sa mladim talentovanim ljudima, ali i sa onim manje darovitim koji nas zabavljaju na sceni – kaže Mihajlovski za Novosti.

– Kakvi god takmičari da se prijave za učešće, pronađem način da se zabavim dok snimam.

Od nje ništa manje nismo ni očekivali! Mada Ana više nije onaj devojčurak sa početka karijere, svoju prirodu nije mnogo izmenila. I dalje pleni širokim osmehom, kojim briše napetost sa lica talentovanih učesnika. Mnoga od njih poznata su joj odranije.

- Nadam se da su sada odrasli i napredovali i da će uspeti da se prikažu u boljem svetlu - priča voditeljka i dodaje da sebe nikad nije videla u ulozi takmičara.

- Ne volim nadmetanja, ali zato obožavam da ih gledam. To je zabavnije.

A ima šta i da se vidi! Veliki broj pevača, kantautora, glumaca i plesača poželelo je da naciji pokaže šta ume, a među njima po brojnosti posebno se izdvajaju "stručnjaci za trikove".

- Pored muzičara, ove godine najviše ima mađioničara. Možda čak i previše. Zabavno je što u Srbiji ima toliko magije, jer nismo navikli da je gledamo na TV - priča naša sagovornica. - Ipak, u ovakvim emisijama pevači su najprimećeniji.

Baš u trenutku kad je iz nje progovorilo iskustvo, Ana Mihajlovski nas je iznenadila neočekivanim priznanjem.

- Prvi put nemam tremu! Odrastala sam pred kamerama, ali dugo pauziranje sa radom na TV nije dobro, pogotovo za tremaroše kao što sam ja. Godine su izgleda učinile svoje, pa nemam više takve probleme.

Čovek koji ju je hvalio, kritikovao i davao joj “vetar u leđa” tokom karijere, priznaje, uvek je bio Goran Stamenković, direktor produkcijske kuće “Emoušn” i njen bivši suprug.

– On je moj glas razuma i ostaće to dokle god budem radila na televiziji. Usmeravao me je u poslu i njegovom sudu najviše verujem – ističe voditeljka.