Celebrity News

Detalji ovog susreta će vas RASPLAKATI: Gordana Šaulić prvi put posle Šabanove nesreće obišla povređenog kuma

Detalji ovog susreta će vas RASPLAKATI: Gordana Šaulić prvi put posle Šabanove nesreće obišla povređenog kuma

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a ni posle dva meseca se bura oko ove tragedine ne stišava. Njegova udovica, Gordana Šaulić posetila je njihovog kuma Slobodana Bobija Stojadinovića, koji je tog kobnog dana bio u vozilu sa Šabanom i njegovim klavijaturistom, Mirsadom Kerićem, koji je takođe nastradao.

Stojadinović trenutno boravi u jednoj bolnici u Beču, a Gordanin prvi susret sa njim posle nesreće bio je izuzetno bolan. Šaulićeva udovica nije mogla da se smiri kada je videla Slobodana u postelji, a kako on sam ističe izgledalo je kao da ponovo prolazi kroz istu tugu, kroz koju je prolazila kada je dobila vest da je Šaban nastradao.

Slobodan je ispričao i da se sa kumom nije čuo čitava dva meseca, jer je znao da će njegov poziv Gordani jako teško pasti.

- Nismo se čuli skoro dva meseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osećao da bi urlikala od bola. Zato s Gocom nisam smeo da se čujem. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam se ja plašio da joj se javim. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč - ispričao je Slobodan i dodao:

- I nisam mogao da joj odgovorim. Međutim, naš zajednički prijatelj Zoki, koji je uvek za Šauliće i mnoge druge kolege bio tu, pozvao me je i pitao da se vidimo na minut jer je u prolazu. Stvorio se brzinski. Mislio sam da će s još jednim kolegom doći, kad ono ulazi moja Goca i plače na sav glas - otkriva Bobi, kome je srce htelo da pukne od tuge i bola jer iako je prikovan za krevet, hteo je da iskoči iz njega kad je nju ugledao.

Gordana se jako potresla kada je videla kuma prikovanog za krevet, a čak je moralo da reaguje i bolničko osoblje.

- Majko sveta, ne mogu da opišem taj tužni trenutak koji kao da je trajao pet sati, a ne pet minuta. Doktori su ih bukvalno oterali. Goca je bila van sebe. Urlikala je. Otišla je, a meni je bilo još teže. Rekla mi je: "Toliko mi je teško, ali i drago, jer kao da sam mog Šabana videla" - rekao je Stojadinović.