Celebrity News

ONI NISU SAMO KOLEGE: Glumce spaja posebna veza za koju RETKO KO ZNA

ONI NISU SAMO KOLEGE: Glumce spaja posebna veza za koju RETKO KO ZNA

Poznata su glumačka imena, prijatelji, ali i nešto više. Da li znate kakva veza spaja Milenu Vasić i Milana Vasića?

Ne dajte da vas prezimena zavaraju. Njih dvoje nisu u krvnom srdostvu mada ih povezuje podjednako jaka i značajna spona.

Milena i Milan su dugogodišnje prijateljstvo pretočili u kumstvo, a znate kako se kaže- kum je najbliži rod i važan oslonac u životu, pa zato ni ne čudi što je glumica pored slike napisala da se "pred kišu našla u sigurnom zagrljaju" svog kuma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on Sep 25, 2016 at 11:14am PDT

Kumstvo jeste najznačajnija, ali ne i poslednja veza među njima. Glumci su ne tako davno bili klasići na Fakultetu dramskih umetnosti.

Krenuli su zatim svojim glumačkim putanjima. Milena je briljirala kao Koštana, Andromaha, Zlatokosa u Jugoslovenskom dramskim pozorištu i kao Milina Brđević u seriji "Konji vrani" u kojoj je igrala upravo uz kuma Milana (Sava Lađarski).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Vasic (@mr.milenavasic78) on May 22, 2018 at 11:10am PDT

Posao je često spajao njih dvoje, pa smo ih tako 2017. gledali u filmu "Vrati se, Zone" koji je režirao Milenin suprug, reditelj Jug Radivojević. Vasić je bio prilično vredan, pa je od 2007. do danas napravio zavidnu seriju uloga, od Ljubivoja Mickovića u seriji "Ono naše što nekad bejaše" preko Mitka u "Grehu njene majke" do Momčila u "Komšijama".