Celebrity News

Nina je OTIŠLA NA LUKSUZNO OSTRVO, pa objavljuje VRUĆE SELFIJE: SVE je iznenadila fotkom sa TRI EGZOTIČNA MUŠKARCA! (foto)

Nina je OTIŠLA NA LUKSUZNO OSTRVO, pa objavljuje VRUĆE SELFIJE: SVE  je iznenadila fotkom sa TRI EGZOTIČNA MUŠKARCA! (foto)

Popularna regionalna pevačica, Nina Badrić otputovala je na Sen Bartelemi (Sveti Bartolomej) jedno od od najpopularnijih ostrva na Karibima, Pevačica se odlučila za ovu destinaciju koja je inače veoma zastupljena jer poseduje luksuzni turizam, hotele i nestvarne poglede iz hotelskih soba.

https://www.instagram.com/p/BwSwkw3HIKf/

Pevačica je podelila nekoliko fotografija sa karipskog ostrva  i to u kupaćem kostimu, mokre kose i seksi izgleda...

https://www.instagram.com/p/BwWwHDDDLK3/

Naime, na Nininim fotografijama ne može se videti niko osim nje, a fanovi su ostali zaintrigirani sa kim je otišla na put.

https://www.instagram.com/p/BwVM_hbjrjv/

Kako prenose hrvatski mediji, Nina već godinama odmara u društvu Sandre i Andreja Meljničenka pa se spekulisalo da se lepa pevačica opustila upravo sa njima.

https://www.instagram.com/p/BwXY5uqD061/

Međutim, Nina je iznenadila i sve svoje pratioce kad je objavila fotku sa tri egzotična frajera sa kojima je pozirala na ovoj prelepoj plaži. Ni ovakvo društvo ne može da bude loše, ukoliko ste na ovakvo ostrvo pošli sami. :)

https://www.instagram.com/p/BwZPqi1j7hu/