Celebrity News

Rečenica kojom se oprostio od nje slomiće i NAJTVRĐE srce: Preminuo suprug poznate voditeljke

20/04/2019

Rečenica kojom se oprostio od nje slomiće i NAJTVRĐE srce: Preminuo suprug poznate voditeljke

story

Maja Uzelac, koju mnogi pamte po emisiji "Kulturni nokaut", doživela je veliku tragediju kada je izgubila čoveka kog je volela najviše na svetu, svoju dugogodišnju ljubav - muža Miroslava Ničića.

Od partnera, koji je preminuo 13. aprila, oprostila se potresnim rečima:

- Bio je nežan-talentovan-blesav-problematičan-čaroban-za*eban-ekološki aktivan-biljakama okrenut-kuvanjem inspirisan-umetnik-strastven-esktreman-opterećen-posvećen-dečak-ideolog-muž-sin-brat-tata-veseo-tužan-zabavan-težak-lep-dobar-pametan. I moj.

- Bio je čovek koji mi je ostavio svoju poslednju rečenicu: Nemoj samo ti sad da se smoriš. (+"cin-cin" - tako smo se kucali burmama).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Uzelac (@majauzelac) дана 14. Апр 2019. у 12:54 PDT

Tog dana kada je napustio svoju porodicu Maja je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je samo crnilo.

Njihova ljubav počela je pre nekoliko godina.

Maja Uzelac i njen izabranik Miroslav Ničić prvo dete, ćerku Lanu dobili su 22. avgusta 2013. Dve godine kasnije, 4. februara 2015. godine, Maja je na svet donela malog dečaka, kome su ona i nje izabranik Miroslav Ničić dali ime Val.

U krugu najbližih 22. septembra 2017. godine bivša televizijska voditeljka se zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku i to daleko od onih načela koji nalaže srpska tradicija. Maja Uzelac rekla je sudbonosno "da" svom partneru u prisustvu samo nekoliko bliskih prijatelja.

O njihovom venčanju i fotografijama sa istog pričali su svi. Maja je još jednom tada pokazala da ne trpi šablone jer su se ona i Niče pojavili u onome u čemu se najlepše osećaju. Niče je već tada vodio bitku sa opakom bolešću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Uzelac (@majauzelac) дана 22. Сеп 2017. у 6:13 PDT