Celebrity News

Dženan priznao: Otišao sam bez reči i bez pozdrava!

Dženan priznao: Otišao sam bez reči i bez pozdrava!

Popularni pop pevač Dženan Lončarević danas je objavio numeru "Ako pitaš". Ova pesma predstavlja deo triologije započete sa sevdalinkom "Piješ sine", koja je doživela veliki uspeh.

Publika će biti u prilici da kroz magičan spot, pod rediteljskom palicom majstora svog zanata - Harisa Dubice, vidi epilog tužne ljubavi. Emotivnu baladu dodatno je ukrasio Dzenanov vokal, dok je Dubica i ovaj put maestralno dočarao svu težinu nesrećne ljubavne priče. Spot je baš kao i za "Piješ sine" u crno - belom maniru i nalik je nekom filmskom remek delu.

- Jako sam uzbuđen zbog izlaska druge pesme iz triologije započete sa "Piješ sine". Mnogi su mi govorili da je rizično objavljivati pesme ovog tipa, u vreme kada se sluša nešto dijametralno suprotno. Međutim ja sam čvrsto verovao da će ova tužna sevdalinka naći put do srca publike, i tako je zaista i bilo. Ne sumnjam da će "Ako pitaš" doživeti sličnu sudbinu, jer pored sjajnog teksta , genijalni Haris Dubica je mogu slobodno reći napravio jedan film u malom, koji će izazvati i poneku suzu siguran sam - rekao je Dženan.

Tekst, glas, ali i ekranizacija numere "Ako pitaš" zasigurno garantuju da je Dženan sa svojim saradnicima napravio nešto posebno, što će ostati dugo među njegovom publikom.