Celebrity News

Na pitanje da li je ZALJUBLJEN Andrija Kuzmanović ima jasan odgovor, a evo zašto je on sve oduševio

Na pitanje da li je ZALJUBLJEN Andrija Kuzmanović ima jasan odgovor, a evo zašto je on sve oduševio

Popularni glumac Andrija Kuzmanović priznaje da mu prija kada mu prilaze pripadnice lepšeg pola, a ističe da je uvek zaljubljen

Glumac Andrija Kuzmanović poslednjih godina živi svoj san. Radi posao koji voli, a talenat pokazuje u najgledanijim filmskim i serijskim projektima u Srbiji koje godinama unazad snima. Ipak, uprkos tome što je jedan od naših najpoznatijih glumaca, priznaje da ga slava nije promenila, niti ponela, već je i dalje dečko iz komšiluka. Trenutno, osim što igra u pozorištu, snima „Senke nad Balkanom 2”, a njegov lik Stanko Pletikosić doživljava ozbiljnije promene.

- Sada sam avanzovao za jedno mesto, došao sam na Bjelino, tačnije na Tanetovo je došao Stanko. Dobijam novog pomoćnika, mladog i neiskusnog, baš kao što sam ja bio na početku. Sada sam ja stari lisac. Mogu da kažem da doživljavam neke slomove i dosta se više otkrivam nego u prvom delu. Doživeli smo u drugom serijalu dosta turbulentan period. Dopada mi se to. Kad god radiš nastavak nečega što je dobro prošlo, kao što je bio „Montevideo”, uvek si skeptičan i pitaš se kako da nadogradiš sebe i čitavu priču. Mnogo smo snimili i radili, ali ne može drugačije kada je takva epoha - kaže u intervjuu za „Blic” Andrija.

O reditelju serije, ali i glavnom glumcu Draganu Bjelogrliću ima samo reči hvale.

- Jako je zahtevan i kao reditelj i partner. Njegovi projekti pokazuju da bez ozbiljnog rada i bez ozbiljnih zahteva ne može da se napravi hit - iskren je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senke nad Balkanom OFFICIAL (@senkenadbalkanom) on Mar 8, 2019 at 9:19am PST

Veliki projekti sa sobom nose i popularnost, koja Andriji ne manjka. Pripadnice lepšeg pola često prilaze da bi mu udelile kompliment, slikale se s njim, ili dobile autogram. Priznaje da mu popularnost prija, ali joj ne pridaje značaj.

- Ja uvek kažem, da sam Brus Vilis, pa bih shvatio zašto mi prilaze. Mi smo Srbija, jako smo skromni. Lepo je to, prija naravno. Ko kaže da ne prija, taj laže. Mi nismo zvezde, mi smo samo ljudi koji se bave javnim poslom. Ja u trenerci šetam po gradu i još uvek sam lik iz kraja - kaže popularni glumac.

Na pitanje da li mu je neka posebna devojka ukrala srce, diplomatski odgovara:

- Uvek sam ja zaljubljen.

Andrija, koji uporedo igra i predstavu „Hotel 88” kaže da je u stalnom kontaktu sa Jelisavetom Orašanin, koja igra u istoj predstavi.

- Mi smo uvek u punom sastavu, zato što otkako je Anđela Jovanović došla da zameni Jelisavetu, odigrala je možda i više predstava od Jelisavete. Ona jeste izvorna podela, a ona me je, pošto smo mnogo dobri drugari, nagovorila da počnemo da radimo ovu predstavu. Hvala joj na tome... Non-stop se čujemo i dopisujemo. Zapravo imamo grupu našu na modernim mrežama. Ona je non-stop tu i za sve se pita isto koliko i mi, bez obzira što je u Americi i što ju je život odveo tamo - završava popularni glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hotel 88 / predstava � (@hotel88predstava) on Mar 24, 2019 at 11:27pm PDT