Celebrity News

Sloboda Mićalović otvoreno o PROBLEMIMA: Ne mogu da ostanem slepa prema celoj situaciji

Sloboda Mićalović otvoreno o PROBLEMIMA: Ne mogu da ostanem slepa prema celoj situaciji

Sloboda Mićalović priznala je da ne voli kada je zovu javnom ličnošću, a za to ima dobar razlog.

Glumica, koja je udata za kolegu Vojina Ćetkovića smatra da u poslednje vreme osobe preko noći postaju javne ličnosti.

Ona je rekla kako joj je uvek bila želja da bude priznata kao glumica, koja se profesionalno bavi svojim poslom i bira kvalitetne uloge, jer to je posao od kog živi.

- Javna ličnost mi sve više zvuči kao pogrdna reč, zapravo mi i ne prija, jer smo svedoci njihove najezde. Preko noći se postaje javna ličnost. Nikada mi to nije ni bio cilj. Želja mi je bila da se bavim kvalitetno svojim poslom i da budem priznata kao glumica, ako je to moguće. Sve ostalo dolazi uz celu tu priču o uspešnosti. Čitam razne komentare, u smislu: ovaj glumac/glumica igra u svakoj seriji. Te ovaj umetnik iskače iz svakog frižidera. Želje su jedno, a mogućnosti drugo - rekla je glumica i nastavila.

- Moja "mera za meru" je ova kako živim svoj život i kako pokušavam da vodim svoju karijeru, a to je pre svega kvalitetan izbor uloga, opet kažem - koliko je to moguće, jer i živim od ovog posla. Dakle, kvalitetnom literaturom, dobrim saradnicima, dobrim rediteljima, partnerima pre svega. Ne mogu da ostanem slepa prema celoj situaciji u kojoj se nalazimo, da kažem da nemam svoje mišljenje. Imam svoje mišljenje, koje je jako loše. Smatram da smo doživeli ozbiljan duhovni pad, koji se oseća na svakom koraku - objasnila je Sloboda u intervjuu za "Politiku".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Jan 30, 2019 at 3:37pm PST