Celebrity News

Dea je DAMA DECENIJE i sve je oborila s nogu svojom snagom, a sada je i šokirala intimnim detaljem iz života sa Mladenom!

Dea je DAMA DECENIJE i sve je oborila s nogu svojom snagom, a sada je i šokirala intimnim detaljem iz života sa Mladenom!

Deu Đurđević svi prepoznaju po hrabrosti i načinu na koji se suočila sa teškom saobraćajnom nesrećom u kojoj je umalo ruku izgubila. Voditeljka je u živom programu emisije Premijera progovorila o svom oporavku, ali i o tome kako joj sada izgleda svaki dan.

Njena veza sa Mladenom Mijatovićem napreduje i ona ne krije da uživa u ljubavi. Oporavila se zahvaljujući lekarima, ali i svojoj jakoj volji i optimizom, a kako sama kaže uz osmeh na licu sve je mnogo lakše.

- Dobar sam đak, vežbam, teniram, sve što mi kaže doktor Bumbaširević ja radim. Mnogo je opasan doktor. Stalno me ispituje šta jedem šta pijem, traži da pijem ceđenu pomorandžu. Uskoro ću da se vratim i jedva čekam. Moja majka, Mladen i moja baka su svašta preživljavali. Ja sam naizmenično u šetnji sa mamom, pa sa dečkom. Ne zna se ko je gori. Svi su prema meni ekstremno rigorozni. Imam bolove, boli, ali nije toliko strašno. Nakon svega što sam preživela ovo je dobro. Da ne boli bilo bi loše - rekla je Dea.

- Čim otvorim oči, idem na kupanje pa na previjanje. Onda šetam. Ja se u bolnici uopšte ne odmaram. Ja radim. Što više treniram, što više boli, to je veći naporedak - otkrila je hrabra voditeljka.

Dea je progovorila i o vezi sa Mladenom, svojim kolegom i emotivnim partnerom.

- Mi smo se počeli zabavljati 5. oktobra, danas je za nas važan dan, mi svaki 5. obeževamo. Ništa ne silimo, baš volim kada ovako idemo lagano. Danas smo se probudili zajedno. Ubiće me Mladen što sam ovo rekla, ali da, rekla sam. Doručkovali smo zajedno. Nemojte da me silite sa svadbom, da ne izmalerišemo - priznala je voditeljka pa se malo i postidela.

- Ja sam vrlo srećna žena. Ovo što sam ja preživela preživljava jedan u milion. Ova godina je nova prekretnica za mene. Sada znam zašto se nerviram zašto ne. Život se u sekundi promeni. Ne smem da pričam o toj sekundi zbog Tužilaštva. ali pričaću kada sve prođe. Ovo može svakome da se desi na ulici. I svako može ovo da izgura. Ja jedva čekam da počnem da vozim. Ovo nije moj život, ja nisam neko ko na sat ustaje i leži. Jedva čekam da fukncionišem normalno. Ne plašim se, ja sam imala velike strahove, ja sam išla kod psihijatra i ona je meni mnogo pomogla. Ja sam pitala kako da sve ovo prođe i zaista je prošlo. Plašila sam se da ne sanjam isto svake večeri. Ne možeš samo sa ljudima da prebrodiš, ja sam sa mojim psihijatrom sve prošla - rekla je Đurđevićeva u emisiji "Premijera vikend specijal".