Celebrity News

Posebna DEKORACIJA i DRES KOD: Svi detalji Anastasijinog glamuroznog rođendana!

Posebna DEKORACIJA i DRES KOD: Svi detalji Anastasijinog glamuroznog rođendana!

Uskoro se bliži rođendan pevačice Anastasije Ražnatović, a šuška se da je za žurku, koja će se održati 30. maja, potrošila 10.000 evra!

Mlada pevačica uveliko priprema parti na kojem će pozvati porodicu, prijatelje i saradnike u jednom elitnom beogradskom restoranu. Anastasija Ražnatović je već sada unajmila agenciju koja se bavi organizacijom slavlja, a kao neko ko ima istančan ukus vodi računa o svakom detalju. Kako o mestu gde se organizuje žurka, pa preko dekoracije prostora i na kraju njenog stajlinga za tu noć.

- Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra - kaže dobro obavešten izvor za Blic, pa dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Apr 6, 2019 at 10:56am PDT

- Anastasija je neko ko voli slavlja, a posebno uživa u organizaciji svog rođendana. Zato je odlučila da i ove godine napravi veliku žurku na kojoj će se među gostima naći i brojni pevači koji će se, kao i svaki put, latiti mikrofona. Naravno, u jednom trenutku će zapevati i Ceca, koja uvek dovede atmosferu do usijanja - zaključuje izvor.

Anastasija je vodila računa o svakom detalju, pa na pozivnici piše da gosti moraju da ispoštuju poseban dres-kod. Tako će sve dame koje budu krenule na Anastasijin parti morati da dođu u dugim elegantnim haljinama, a dok će momci biti u odelima.

- Eleganicija je nešto o čemu Anastaija vodi računa, pa je tako izrazila želju da bude i ovog puta. Posebanu pažnju je obratila na stajlinge i veruje da će svi ispoštovati njenu želju - priča izvor.