Celebrity News

Izdanja sa Met Gale nisu je ostavila ravnodušnom: Poznata Srpska blogerka "oplela" po slavnim lepoticama BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Izdanja sa Met Gale nisu je ostavila ravnodušnom: Poznata Srpska blogerka "oplela" po slavnim lepoticama BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Gledajući i komentarišući izdanja sa sinoćnje Met Gale, jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan. 

Najznačajniji svetski modni događaj prošao je u znaku najupečatljivijih, najseksepilnijih, ali i onih koji su izazvali najviše pažnje.

Kako piše Žena Blic, oni su zajedno sa popularnom modnom blogerkom Dunjom Jovanić ocenili stil poznatih dama na crvenom tepihu.

- Na početku bih volela da se ogradim, ovo komenatarišem po svom nahođenju i utiscima, ne smatram sebe modnim guruom, već prosto prenosim svoje komentare - rekla je Dunja i oplela po slavnim lepoticama bez dlake na jeziku.

Pročitajte njene komentare na određene kreacije u nastavku...

Hejli Boldvin

- Jako mi se dopada Hejli zato što je jednostavno a opet drugačije. Izgleda kao Barbi koja ne može da se odluči da li je moderna ili je iz '60ih. U principu mi se dopada iako sama haljina nije ništa što niste nigde pre videli. U pitanju je Alexandar Wang, ali mi se jako dopada zato što sam ja neko ko voli i uvek je voleo simple and clean i tako mi baš ona izgleda. Frizura je bukvalno napravila da haljina dođe do izražaja. Jako mi se dopada.

Lejdi Gaga

- Što se tiče Lejdi Gage pomešani su mi utisci. Mislim da je ona imala 4 look-a, i neki od njih su mi statement ali kada je na kraju ostala u donjem vešu ipak mi je bilo too much. Tako da bih se ja na njenom mestu zadržala na ovoj roze haljini jer Lejdi Gaga kao Lejdi Gaga uvek ostavlja utisak.

Emili Ratajkovski

- Nisam neko ko nešto mnogo voli Emili Ratajakovski pa će to uticati na to šta mislim o ovoj kreaciji. Ovo je nešto što smo videli mnogo puta i nikakav utisak nije ostavilo na mene. Aksesoar na glavi mi je nešto između leptirića i Victoria's Secret".

Prijanka Čopra

- Prijanka Čopra je klasičan primer onoga što se neretko dešava, a to je situacija kada se lepa žena zbog teme i raznih drugih stvari prosto previše odalji od toga kako ona izgleda. Mislim da se uništila, pogotovo su mi šminka i frizura katastrofa. Haljina mi se ne dopada ali mislim da bi sa drugom šminkom, frizurom i nakitom još na nešto ličila, ovako mi je jedan od velikih promašaja.

Serena Vilijams

- Što se tiče Serene Vilijams, ovako: ja sam prva koja voli da kombinuje striktno elegantne stvari i patike, ali i sportsku odeću generalno, volim da nosim sako, trenerku, patike zajedno, međutim ovo na njoj deluje kao apsolutni mess. Uopšte mi se ne dopada, niti kako joj stoji ova boja, apsolutno ništa, ni ovaj sat, potpuna katastrofa.

Keti Peri

- Keti Peri je izgledala kao hodajući cirkus.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Sestre Kardašijan

- Što se tiče porodice Kardašijan, za Kim bih rekla da je ovo definitivno jedan od njenih najboljih izgleda na Met Gala, dobar efekat koji je postigla sa haljinom koja izgleda kao da je mokra. Želim da kažem kako je Kim pravi primer da kad uz haljinu dobro uklopite šminku i frizuru to može da izgleda kao skladna celina. Kendal i Kajli, ovo mi je pravi primer toga kako neke ovako glam haljine mnogo bolje izgledaju na devojkama sa manjim oblinama. Kajli izgleda mnogo manje skupo, a Kendal kao devojka od milion dolara, i mislim da je ona jedna od najbolje obučenih. Obe su nosile Versace ali Kendal izgleda za 3 svetlosne godine bolje od Kajli po svemu.

Sijera

Sijera, ovde imam pomešana osećanja. Generalno mislim da joj ne pristaje baš najbolje ova haljina, iako mislim da je prezgodna i bukvalno mi je #goals. Ne znam šta bih dodala, u neku ruku već viđeno i nisam nešto iznenađena.

Žanel Mone

- Jako mi se sviđa i ona je neko ko uvek može da iznese razne stvari, poput Lejdi Gage i nekoga sličnog ko ostavlja značajan utisak na svakom red carpetu. Iako je ovo nešto što ja nikad ne bih mogla da iznesem, divim se ljudima koji to tako umeju.

Điđi Hadid

- Điđi Hadid mi je izgledala dobro s tim što je nekad problem kod Met Gala to što devojke izgube svoj personaliti i treba da se baš zagledam 15 minuta da ukapiram ko je u pitanju. Ovo mi izgleda dobro ali nije nešto što bih ja obukla.