Celebrity News

EMOTIVNO PISMO Milice Dabović: Dali smo šansu, ALI NIŠTA NE MOŽE NA SILU

EMOTIVNO PISMO Milice Dabović: Dali smo šansu, ALI NIŠTA NE MOŽE NA SILU

story

Srpska košarkašica Milica Dabović prošla je kroz velika životna iskušenja o kojima se javno govorilo i pisalo. Ona je uvek bila veoma iskrena i bez zadrške pričala o svemu šta joj se dešavalo u životu, a tako je bilo i ovaj put kada se rastala od jedne bliske osobe.

Milica Dabović otvorila dušu i priznala: STEFANOV TATA SE VRATIO, ZAISTA JE TU

Milica je na Instagramu napisala kratku poruku, a jasno je da je upućena nekome ko joj više nije emotivno blizak. Mnogi su pretpostavili da se radi o njenom nekadašnjem partneru Vuku, sa kojim je Milica dobila sina Stefana i kome je nedavno pružila šansu nakon raskida.

- .. I tako... Dali smo tu neku šansu, pokušali, ali ništa se ne može na silu. Nismo se razumeli, a želeli smo... Svako je otišao svojim putem, ti daleko, ja malo bliže, ali najbliže sinu jer on je celi moj svet! Sigurno nas čeka neka sreća...❤️❤️❤️ Koju i tebi želimo... Laku noć ... Sve je uvek bilo u božjim rukama - stoju uz fotografiju koju je sportistkinja objavila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

...i tako...Dali smo tu neku sansu, pokusali ali nista se ne moze na silu, nismo se razumeli a zeleli smo...svako je otisao svojim putem ti daleko ja malo blize ali najblize sinu jer on je celi moj svet! Sigurno nas ceka neka sreca...❤️❤️❤️ Koju i tebi zelimo...Laku noc...Sve je uvek bilo u Bozijim rukama...

Објава коју дели Milica Dabovic (@stefanovamama13) дана 10. Мај 2019. у 2:46 PDT