Celebrity News

Za Nevenu Božović stigle prve ocene svetskih medija, evo kako se SRBIJA KOTIRA PRE POČETKA PESME EVROPE!

Za Nevenu Božović stigle prve ocene svetskih medija, evo kako se SRBIJA KOTIRA PRE POČETKA PESME EVROPE!

Nevena Božović predstavljaće Srbiju u Izraelu pesmom "Kruna" koju je posvetila svom suprugu Nikoli Ivanoviću. S obzorom da je marta ove godine pobedila na Beoviziji, aprila stala na ludi kamen, ostaje otvorena opcija da u mesecu maju Nevena zablista u Tel Avivu i Srbiji možda donese i pobedu.

Britanski "Miror" našu Nevenu ocenjuje ocenom 7/10, dok čistu desetku daje San Marinu, a Rusima koji vode u brojnim prognozama daje 8/10 i dodaje da naša predstavnica itekako može do finala.

Za samu pesmu piše da je u prvom delu "predvidljiva", ali da zvukovi gitare i violina u nastavku iznenađuju. Ističe i to što deo pesme izvodi hor i poručuje: "Veoma dobro".

Sa druge strane "Radio tajm" napominje da će Nevena postati prva učesnica Evrovizije koja se pre takmičenja u seniorskoj konkurenciji borila kao juniorka, 2007. u Roterdamu kada je pesmom "Piši mi" zauzela sjajnu treću poziciju.

Prema kladioničarskoj listi, prva tri mesta odnose Holandija, Švedska i Francuska, a u stopu ih prati Rusija koja je za mnoge favoriti ove godine, a ne polaže se mnogo nade za prolazak u finale.

Na kladioničarskoj listi "eurovisionworld.com" Nevena među 41 učesnikom zauzima 22 poziciju. Bolje je plasirana od Rumunije (31. mesto), korak ispred Albanije, šest mesta iza Slovenije, i čak 13 mesta beži Hrvatskoj.

Kako je poznato, ovogodišnje takmičenje prati i veliki političko - vojni skandal, jer islamski džihadisti prete da će silom zaustaviti događaj.

Naš evrovoizijski tim saopštio je da bezbednost takmičara i sama manifestacija nisu ugroženi.