Celebrity News

Komšije otkrile kakva je zaista Zorannah van DRUŠTVENIH MREŽA a ono što su rekli ŠOKIRAĆE SVE!

Komšije otkrile kakva je zaista Zorannah van DRUŠTVENIH MREŽA a ono što su rekli ŠOKIRAĆE SVE!

Na društvenim mrežama možemo se prikazivati drugačije nego što jesmo, a ljudi koji žive i rade u Zoraninom naselju ispričali su kakva je privatno blogerka...

Najpoznatija sprska blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, godinama živi u elitnom beogradskom naselju Dedinje, a devojčice iz njene ulice je obožavaju, dok pojedinim starijim ljudima i nije naročito simpatična.

Njeni susedi otkrili su pravo lice Zorane i kako živi van okvira društvenih mreža, gde je veoma uticajna, a gde je sve namontirano i ulepšano.

Radnica iz obližnjeg marketa je viđa ponekad, a o njoj ima lepo mišljenje.

- Ne dolazi često, ali mi se dopada. Fina je, ljubazna, prirodna. Iskreno, očekivala sam da bude uobražena, ali nije, prizemna je i normalna. Kupuje uglavnom neko voće i povrće, ali kupuje i nezdravu hranu, uzima grickalice. Ne zadržava se dugo u kupovini i ume da ostavi bakšiš. Ne sećam se da sam je ikada videla bez šminke. Ono što sigurno znam je da uvek dolazi sama, što me je baš začudilo. Ne dolazi ni sa drugaricom, ni sa dečkom nekim, uvek je sama - ispričala je prodavačica koja radi u marketu tik do zgrade u kojoj živi blogerka.

Komšija koji živi u Zoraninoj zgradi kaže da je blogerka popularna među devojčicama koje žive u njihovoj ulici.

- Viđao sam klinke koje joj dolaze na vrata kako bi je upoznale i slikale se s njom. Čuo sam i da je zaustavljaju na ulici, dele joj komplimente i traže joj savete kako da se obuku ili našminkaju. To je pokazatelj koliko je popularna među tinejdžerkama. Uvek se ljubazno javi, fina je i normalna - kaže Zoranin komšija, koji kao ni ostali nije želeo da se fotografiše. Iako su uglavnom pričali lepo o poznatoj komšinici, nisu želeli pred objektiv, da ih, kako kažu, javnost ne povezuje s njom.

Komšinica koja živi u zgradi prekoputa Jovanovićeve nije oduševljena njenim radom.

Poznajem Zoranu, ali samo površno. Nemam s njom neki odnos. Deluje ovako kao da je normalna devojka, ali iskreno da vam kažem ne dopada mi se to što se u medijima toliko pažnje pridaje takvim ličnostima. Sramota je da na Sajmu knjiga posetioci u velikom broju čekaju da dobiju njen potpis. Mislim da su drugi pisci zaslužili više pažnje od nje - iskrena je bila gospođa.

Druga gospođa koja živi u Zoraninom komšiluku ima lepe reče za nju.

- Vrlo je fina i draga devojka. Meni je lično draga zato što se sama bori kroz život. Znamo svi njenu tužnu priču, i pored toga uspela je da bude ovako uspešna, nasmejana i nastavila je posle svega da se bori za sebe. Sve pohvale za nju - kaže ona, dok momak koji živi u ulici gde i blogerka iskreno kaže da je Zorana lepša na društvenim mrežama nego u prirodi.

- Video sam je svega nekoliko puta. Ne poznajem je, ali mi na Instagramu deluje lepše nego uživo - rekao nam je on.

Druge Zoranine komšije kažu da je retko viđaju jer je stalno na nekim putovanjima, ali da o njoj uglavnom imaju lepo mišljenje. Naveli su i to da ne pravi buku u zgradi i da s njom nisu imali nikakve probleme.