Celebrity News

Nevena Božović večeras na Evroviziji predstavlja Srbiju, a SVE JE ODUŠEVIO njen MOĆAN kostim (foto)

Nevena Božović večeras na Evroviziji predstavlja Srbiju, a SVE JE ODUŠEVIO njen MOĆAN kostim (foto)

Nevena Božović (Ivanović) prošetala je sinoć crvenim tepihom Evrovizije u Tel Avivu.

Na ceremoniji otvaranju muzičkog takmičenja pevačica se pojavila u crnoj haljini koju su mnogi okarakterisali kao "GOT" izdanje.

Naša predstavnica Nevena nastupiće sutra na prvoj polufinalnoj večeri na kojoj će izvesti autrsku pesmu "Kruna". Imaće veliku podršku iz Srbije, a i podršku jednog posebnog muškarca koji ju je i sinoć pratio.

Nevenu su pratili članovi njenog tima među kojima je i muzičar Mladen Lukić, ali je uz nju bio i njen suprug crnogorski pilot i ugostitelj Nikola Ivanović sa kojim se pre nekoliko meseci venčala u Budvi.

Nevena je nosila kreaciju dizajnerke Nevene Ivanović koja je stajala i iza njena haljine za Beoviziju, a koja je osmisila i njen stajling za sutrašnju važnu noć.

I dok je Nevena bila odevena u stilu "Igre prestola", Nikola je bio u daleko ležernijoj odeći i trudio se da bude po strani za vreme fotografisanja na crvenom tepihu.

Elegantni i ekscentrični, sudeći prema reakcijama na Instagramu, dopali su se velikom broju stranih fanova Evrovizije. Na Jutjubu po broju pohvala prednjače Rusija, Azerbejdžan i Francuska.

https://www.instagram.com/p/BxYA3-an1FF/?utm_source=ig_embed