Celebrity News

Duboko zaglibile u svet operacija: Neke su ubrizgale botoks i ugradile silikone, a evo ko se u potpunosti uništio!

Duboko zaglibile u svet operacija: Neke su ubrizgale botoks i ugradile silikone, a evo ko se u potpunosti uništio!

Želja za prelepim izgledom, lepotom i mladolikošću uvek je jača od gena i realnosti, te je sasvim sigurno da će preterivanje u estetskim korekcijama dovesti do nenormalnih transformacija koje se graniče sa bolešću...

Budući da život ispred kamera zahteva izuzetan, pa čak i perfektan izgled koji je u stvarnosti nemoguć, većina poznatih dama odlučuje se na drastične mere korekcija koje u večini slučajeva rezultiraju - preterivanjem.

Recimo, Nikol Kidman koja celu svoju karijeru, kao devojčurak svrstavana u kategoriju najpirodnijih glumica, ipak je uradila određene korekcije, ali to otvoreno i priznala.

- Probala sam botoks, nažalost. Preterala sam sa dozama i morala sam da prestanem. Konačno ponovo mogu da pomeram lice i obraze. 

I prelepa Žizel Bundšen koja je priznala da je ugradila implante, ali kako ističe za to je imala dovoljno dobar razlog...

Borba sa depresijom, alkoholom, plastične operacije, skandali – Ovako danas izgledaju popularne glumice iz meksičkih sapunica

- Operisala sam grudi nakon dojenja dece i žalim zbog toga. U jednom periodu, počela sam da osećam da moje telo ne izgleda vipe kao što je izgledalo, iako su ga hvalili te sam osećala kao da živim u telu koje ne prepoznajem. Nosila sam široku odeću jer sam osećala nelagodu.

Na narednim stranama podsetite se koje poznate dame su se uništile botokskom a koje su duboko na ivici anoreksije...

La Toja Džekson jedan je od najsvežijih primera kako polako, ali sigurno doći do samouništenja. Ovih dana kruže slike koliko se sestra pokojnog kralja pop muzike Majkla Džeksona uništila operacijama i potpuno izobličila. Ona je najviše korekcija napravila na svom licu zbog čega danas više uopšte ne liči na zanosnu lepoticu kakva je bila u  mladosti. Ako se vemu tome doda i anoreksičan izgled, sasvim je sigurno da je zgražavanje i osuda javnosti neminovna.

Donatela Versaće je od devedesetih godina do sada uradila brojne plastične operacije. Postala je svojevrsni rekorder po posetama plastičnom hirurgu, a njene prevelike usne služe kao primer onoga što nikako ne treba činiti sebi i svome lice. Međutim, pored abnormalnih zahvata, Donatela neguje i premršav izgled koji svakako budi sumnju da ova slavna kreatorka boluje od anoreksije.

Selin Dion je takođe u poslednje vreme zaprepastila sve svoje fanove i bliske prijatelje nerealnim mršavim izgledom koji je krajnje neprijatan. Kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu, pevačica  šokirla je i zabrinula svoje fanove. Naime, kao i obično diva je privukla brojne paparace i novinare, ali njene fotografije umesto da skrenu pažnju, ako ne mladalačkim izgledom, onda bar dostojnim starenjem, ona je u svima probudila sumnju da se kod nje nešto čudno događa.

Svakako, nezaobilazan primer je i Anđelina Džoli koja godinama intrigira javnost svojim mršavim izgledom, iako ona sve navode da je anoreksična demantuje. Nedavno je čak u javnost i iznela detelja svog jelovnika koji se sastoji supe i žitarica, a naglasila je da čak ponekad popije i malo sirćeta koji ubija masne naslage i sprečava pojavu celulita. Inače, ova nekad seks bomba ima svega 46 kilograma.

Glumica Tara Rid je pre više godina otišla na operaciju uklanjanja masnih naslaga sa stomaka iako kako je sama rekla, nije imala ni gram viška... Nakon ove intervencije, Tara je naglo počela da gubi kilograme i do danas nije uspela da se vrati na staru liniju...

Nikol Riči godinama pati od anoreksije. Iako je nekoliko puta uspevala da dostigne prihvatljivu kilažu koja izlazi van okvira poremećaja ishrane, uvek se vraćala na staro. Njena ishrana se sastoji od suncokretovih semenki, celera, sokova i žvakaćih guma.