Celebrity News

Sudar glamura, skupocenog nakita i savršenih haljina: Ovo su NAJBOLJA IZDANJA sa otvaranja filmskog Festivala u Kanu (foto)

Sudar glamura, skupocenog nakita i savršenih haljina: Ovo su NAJBOLJA IZDANJA sa otvaranja filmskog Festivala u Kanu (foto)

Glumci Šarlot Genzbur i Havijer Bardem otvorili su večeras 72. Međunarodni festival u Kanu, na kojem se do 25. maja očekuje veliki broj zvezda, među kojima Kventin Tarantino, Pedro Almodovar i Terens Malik.

72. Kanski festival je zvanično otvoren premijerom filma "The Dead Don't Die", a mi smo na jednom mestu sabrali najbolje obučene na crvenom tepihu.

Među mnogobrojnim zvanicama, najvežu pažnju ovoga puta izazvala je Eva Longorija koja je sve osuševila svojom novom laskavom figurom.

Roze haljina od šljokica i satena inspirisana izgledom grčkih boginja savršeno je istakla Evinu figuru koju je za manje od godinu dana nakon porođaja dovela do savršenstva.

Duboki šlic otkrio je njene savršene mišićave noge, a radoznali su fotografi jedva su čekali da uhvate nezgodan momenat...

Svedenim makeupom istakla je svoju latino lepotu i naglasila oči i još jednom pokazala zašto je jedna od najlepših glumica današnjice. Međutim, pored raskošnih toaleta, imali smo priliku da vidimo i galmorozan nakit, besprekornu šminku, ali i frizure koje su poznate dame izabrale za ovaj svečani događaj.

Pored Eve, crvenim tepihom paradirale su i Selena Gomez, Alesandra Ambrozio, Džuijen Mur, Izabel Gular, El Faning i mnoge druge a njihove kreacije imate priliku da vidite u galeriji ispod...