Celebrity News

Jelena Karleuša SUROVO ISKRENA I U SVOM STILU: Srbija na Evroviziju šalje pesme bez smisla i poruke!

Jelena Karleuša SUROVO ISKRENA I U SVOM STILU: Srbija na Evroviziju šalje pesme bez smisla i poruke!

Nevena Božović, ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu plasirala se u dalje finale pesmom "Kruna" koja je kod publike naišla na sjajne ovacije.

Čestitke mladoj pevačici stižu sa svih strana, kako zbog pesme, sjajnog glasa, dobre energije, tako i zbog stajlinga koji su povezivali sa modnim trenucima iz planetarno popularne serije Igra Prestola. 

Međutim, Jelena Karleuša, izrazila se povodom Evrovizije na svom Instagram profilu te iskreno progovorila o Neveninom nastupu.

Iako se posle sinoćnje izvedbe Srbije u Izraelu, publika u našoj zemljizdušno nada jednom od najboljih plasmana ove godine u Tel Avivu, Jelena nije dotaknuta, a po pitanju toga je na svojoj Instagram priči, objavila i svoje mišljenje...

- Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje, svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da radi hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Evrosong je takmičenje u ideji poruci uz ozbiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT "ne oseti" taj na Evrosongu neće napraviti ništa.

Pogledajte...