Celebrity News

Žika Nikolić OTKRIO PRAVO LICE SVOJE KOLEGINICE Irine Vukotić

Žika Nikolić OTKRIO PRAVO LICE SVOJE KOLEGINICE Irine Vukotić

story

Iako su u prvi mah delovali kao spoj nespojivog, pokazalo se da je voditeljski tandem Irina Vukotić i Žika Nikolić pravi spoj mladosti i iskustva.

Irina i Žika pred kamerama funkcionišu bez greške, a gledaoce je zanimalo koliko se razlikuju privatno i u trenutku kada se reflektori uključe.

- Volela bih da mi neko sa strane to kaže jer posle 18 godina, uopšte nemam osećaj da sam drugačija. Ista sam u programu, kao i deset minuta pre početka "Novog jutra", u šminkernici - počela je Irina, ali se Žika odmah umešao.

- To samo misliš - rekao je Žika, a Irina je ovu njegovu šalu prihvatila, takođe sa prepoznatljivim osmehom.

- Evo, o tome pričam, volela bih da mi neko drugi to kaže, evo Žika mi je rekao. Dakle, ona Irina iz šminkernice, nije ova Irina koju gledate u programu. Žika je presudio - rekla je popularna voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV PINK (@rtvpinkofficial) on Mar 25, 2019 at 11:12am PDT

Iako je skoro dve decenije na TV ekranima, Irina kaže da i dalje osećaj taj adrenalin pred početak živog programa, mada treme više nema.

- Šalu na stranu, s godinama se izgubi i ta trema i početničke boljke iako je i dalje odgovornost velika. I dalje imam taj adrenalin i nikad nemam "namešten" osmeh. Meni je stvarno lepo kada su tu kamere, gosti, kada je dobra atmosfera, naravno, sve u skladu sa temom i gostima. Obrađujemo različite teme - od onih ozbiljnih i odgovornih do ovih u poslednjem satu programa, kada možemo malo da se opustimo i našalimo - otkriva Irina.

Sa druge strane, Žika je ispričao i koja je tema uspela da ga začudi, iako je veoma iskusan kada je reč o najrazličitijim temama koje je tokom karijere obrađivao.

- Meni je ovo iskustvo vođenja jutarnjeg programa zaista značajno, dobar je osećaj kada sedite i razgovarate sa nekim stručnjakom iz određene oblasti, a vi ga zapitkujete da otkrijete neke tajne koje još niste saznali. Za mene je bila takva inovacije kada smo obrađivali temu astrološkog naručivanja porođaja - rekao je Žika, a Irina se nadovezala:

- Žika je mislio da sam ja izmislila to, pita me je "Kako to da nam bude tema?". Nije znao da ljudi to zaista rade.