Celebrity News

Nije sve po planu: TRUDNA Ana Ivanović DOŽIVELA VELIKI PEH u Beogradu, a Švajni IPAK NE DOLAZI NA SVADBU njenog brata

Nije sve po planu: TRUDNA Ana Ivanović DOŽIVELA VELIKI PEH u Beogradu, a Švajni IPAK NE DOLAZI NA SVADBU njenog brata

Ana Ivanović, koja je juče objavila da je u drugom stanju, a stigla je u Beograd zbog bratovljevog venčanja sa ćerkom Dragana Džajića, Draganom Džajić i čim je sletela na begradski aerodrom doživela je maler.

Ana Ivanović je 23. maja sletela letom iz Dubaija u Beograd, a tom prilikom izgubili su joj jedan od kofera.

Prema nezvaničnim informacijama, njen prtljag trebao bi da stigne u Beograd tek pred venčanje. Ono što je zanimljivo, dok traju čitave pripreme oko venčanja njenog brata Miloša i ćerke proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Džajića, Dragane, Ana to vreme provodi sa sinom Lukom i majkom Draganom u njenom devojačkom stanu.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemesečnih priprema danas venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana.

Naime, svadba godine, kako je mnogi unapred nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Kako saznajemo, zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

Inače, bivša teniserka je sama sa sinom došla pre dva dana u Beograd, ali sa njima nije došao i Anin muž Bastijan. Razlog tome je utakmica koju Bastijan igra večeras u 21.30 po našem vremenu.

Bastijan je trebalo da doputuje danas pred samo venčanje, ali prema najavama na sajtu kluba "Čikago Fajer" za koji Bastijan igra, to se ipak neće dogoditi. Iako uvek postoji mogućnost da mu klub dopusti da odsustvuje sa utakmice, u ovom slučaju to je malo verovatno jer je upravo Bastijan taj koji je tokom jučerašnjeg dana, za strane medije, najavio večerašnju utakmicu.