Celebrity News

Olga Odanović nikad iskrenije progovorila o prijateljstvima koja su se neslavno završila

Olga Odanović nikad iskrenije progovorila o prijateljstvima koja su se neslavno završila

story

Glumačka legenda Olga Odanović osvojila nas je mnogim ulogama, a u poslednje vreme onom Agbabice, strine iz Knina Despotove devojke Milene, u seriji "Šifra Despot", koju možete pratiti na televiziji Pink. Tokom svog života i karijere glumica se susretala sa pozitivnim, ali i negativim izazovima koje nosi svaki dan. Sada je glumica otkrila da je bila žrtva prijateljske izdaje.

- Bila sam, nažalost, bila sam. Ali dobro, ja to uvek gledam sa neke pozitivne strane. Ja kažem, verovatno je to moralo da se desi, jer iz takvh stvari i jedna i druga strane uči, i ova koja je izdala i oni koji su izdani - rekla je Olga za emisiju "Premijera".

- Prema tome, nije to loša škola, naučite nešto iz toga. Ja uvek naučim, nešto što je pozitivno, nešto što je pouka, na šta više trebaš obratiti pažnju. Nekad ljudi stupaju u te prijateljske i drugarske odnose malo površno - rekla je glumica.

Podsetimo, od septembra, igrani program obogatiće ružičastu televiziju, u okviru kog ćemo imati prilike da gledamo i ovu glumicu bogatog iskustva koja seriji "Crveni mesec" predviđa svetlu budućnost.

Ceo prilog iz ''Premijere'' pogledajte u nastavku: