Celebrity News

Najpoznatija blogerka Zorannah U CENTRU ljubavne AFERE?

Najpoznatija blogerka Zorannah U CENTRU ljubavne AFERE?

Srpski i hrvatski mediji već nedeljama pišu o tome da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah u emotivnoj vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, a sada su se pojavile nove informacije da je, kako se navodi, njihova romansa prekinuta zbog prevare.

Zorana Jovanović je, navodno, u isto vreme dok je bila sa Mateom bila u i paralelnoj vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, piše magazin "Vip".

- Zorana i Mateo su neko vreme bili prijatelji, a kada su se između njih desile varnice, ona je već uveliko bila u priči sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko nedelja veze bila je okrenuta Mateu i svaki slobodni trenutak koristili su da budu zajedno. Ipak, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom - naveo je izvor ovog lista i dodao:

- Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je sa Damirom. Našli su se u jednom prestoničkom restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i smuvali. Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i da ne zna šta će biti sa tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila ubeđena da za njenu vezu ne može da se sazna, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea.

Kako se dalje navodi, kada je Mateo saznao za ovo odlučio je da stavi tačku na vezu sa Zoranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on May 27, 2019 at 2:24am PDT