Celebrity News

Popularni par još ne želi da se priprema za dolazak bebe, ali za to imaju DOBAR RAZLOG

Popularni par još ne želi da se priprema za dolazak bebe, ali za to imaju DOBAR RAZLOG

Pevačica Danijela Karić i plesač Ivan Mileusnić u septembru će postati roditelji dečaka, međutim bračni par ne žuri sa pripremama za dolazak bebe na svet.

- Ja ne dam da pripreme počnu pre avgusta, ja sam kao neka sujeverna baba - kaže Mileusnić kroz smeh i objašnjava:

- Iako Danijela ima već dvoje dece, ni njoj nije baš svejedno, i ona brine, a ja pogotovo. Tako da mislim da je bolje da avgust provedemo radno, da se pripremamo u euforiji nego da imamo previše vremena da budemo uplašeni.

- Svi već pitaju šta nam treba za bebu, govore šta će nam kupiti. Ali on ne da, pa i ja kažem: “Čekajte, stanite”. Zbog brojnih obaveza koje imamo odlučili smo da ih sve završimo do kraja ovog meseca, onda idemo na odmor, pa kreću pripreme za bebu - nadovezuje se Danijela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic) дана 11. Мај 2019. у 5:50 PDT

Šarmantna pevačica, koja se do sada oba puta porađala u inostranstvu, priznaje da ima strah od porođaja.

- Priznajem da se plašim, ali to je zato što se sada prvi put porađam kod nas. Kod nas su najbolji doktori i stručnjaci, u to nema sumnje, i znam da sam u najboljim rukama, ali kod nas je sve drugačije i ja imam tu teoriju da su kod nas žene primorane da budu mnogo hrabrije i jače - iskrena je ona.

Par će se ove godine sa ostatkom porodice odmarati u Grčkoj i Crnoj Gori nakon što je njihov duet “Voleti tebe” pobrao sve pohvale.