Celebrity News

Hitno završila u BOLNICI: Sonja Vuksanović PREŽIVELA PRAVU DRAMU zbog ovog ESTETSKOG ZAHVATA?

Hitno završila u BOLNICI: Sonja Vuksanović PREŽIVELA PRAVU DRAMU zbog ovog ESTETSKOG ZAHVATA?

Sonja Vuksanović nedavno je preživela dramu , dobila je sepsu (infekciju krvi) zbog silikona u zadnjici koji je pukao.

Ona je pozadinu po drugi put povećala početkom godine na jednoj klinici u Istanbulu, kod estetskog hirurga kog joj je preporučila Jelena Karleuša i to je platila 7.000 evra.

Toliko je bila zadovoljna da nije ni slutila da bi ikad moglo da dođe do komplikacija. Ali desilo se.

Situacija je bila dramatična.

Sonji je pozlilo, dobila je visoku temperaturu, otežano je disala, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu, gde su utvrdili da je strano telo puklo i dovelo do infekcije koja je mogla da je košta života.

- Sonja je bila srećna što konačno ima zadnjicu kakvu je oduvek želela. Sve je bilo u redu i ništa nije ukazivalo da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda lekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Lečenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro oseća - priča izvor blizak Vuksanovićki za "Kurir".

- Prvo iskustvo joj je pozitivno pa zato nije dugo razmišljala da li da doradi zadnjicu. Ovog puta stavila je silikon, ali je očigledno donela pogrešnu odluku. Kad se vratila sa intervencije u Turskoj, došlo je do infekcije, pa je već posle nekoliko dana ponovo otišla u Istanbul na doradu. Nakon toga sve je bilo u redu do pre nekoliko nedelja, kad joj se ovo dogodilo - završava izvor.

Inače, Sonja je i sama u januaru napisala na Instagram profilu da uvek treba ići kod proverenog stručnjaka, i to kao komentar na Karleušin snimak u kojem hvali poznatu istanbulsku kliniku za estetsku hirurgiju, koju posećuju i svetske zvezde.

- I kad se odlučite za estetske zahvate, birajte najbolje stručnjake, jer je zdravlje uvek na prvom mestu. Vrhunske rezultate bez komplikacija mogu da vam garantuju vrhunski i u svetu priznati doktori - napisala je Sonja tada i ne sluteći da će uskoro upravo zbog želje da ima veću zadnjicu voditi važnu životnu bitku.