Celebrity News

Kada su je napali da je PREMRŠAVA, žestoko im je odbrusila a sada je pokazala novi imidž i Instagram je OPET EKSPLODIRAO (foto)

Kada su je napali da je PREMRŠAVA, žestoko im je odbrusila a sada je pokazala novi imidž i Instagram je OPET EKSPLODIRAO (foto)

Nikolina Ristović, svima poznatija kao Pišek, važi za jednu od najatraktivnijih žena na našim prostorima, ali se uprkos tome ova voditeljka redovno bori sa oštrim kritikama na račun izgleda.

Nikolini mnogi zameraju da je preterala sa plastičnim operacijama, i da joj uopšte nisu potrebne, a nedavno je objavila fotografiju koja je izazvala čitavu buru na Instagramu.

Naime, lepa brineta podelila je svoju fotku na kojoj je tip-top našminkana, a ovaj zavodljiv mejkap je delo profesionalnog šminkera, što je ona i naznačila.

Zapušila usta zluradim medijima: Nakon što su je napali da je premršava Nikolina Pišek uz FOTOGRAFIJU PORUČILA OVO

- Ovako me vidi Marko Fox - kratko je prokomentarisala Nikolina.

Ova slika izazvala je niz komentara, a povela se i polemika - mnogi su bili u čudu zbog vidno drugačijih crta lica, pa su se zapitali da li je šminka dovoljna da da takav efekat ili je poznata Hrvatica opet išla pod nož.

https://www.instagram.com/p/Byc-jbTC1XW/?utm_source=ig_embed

Bilo kako bilo, njeni pratioci je nisu štedeli u komentarima, pa su se mogle pročitati brojne uvrede i ne tako lepe reči. "Neprepoznatljiva si", "To nisi ti", "Sada treba da promeniš i ličnu kartu", "Napravićeš od sebe voštanu figuru", samo su neki od komentara.

Ipak, bilo je i komplimenata, pa su se mnogi složili da šta god Nikolina uradi na licu - uvek će biti savršena, jer u sebi spaja brojne vrline i kvalitete.