Celebrity News

Jelena Tomaševič SAMA sa ćerkicom u Beogradu dok je Ivan u Rusiji: Pevačica otkrila detalje o Bosiljčiću i sve ŠOKIRALA!

Jelena Tomaševič SAMA sa ćerkicom u Beogradu dok je Ivan u Rusiji: Pevačica otkrila detalje o Bosiljčiću i sve ŠOKIRALA!

Pevačica Jelena Tomašević sama trenutno brine o ćerkici Nini, budući da se Ivan Bosiljčić nalazi na snimanju u Rusiji.

Dok on igra glavnu ulogu u ruskom serijalu “Kazanova u Rusiji”, a upravo zbog lika zavodnika koji tumači, njegova supruga nam je otkrila da li je on njen Kazanova.

- Ivan je za mene najveći dasa, a ako je i za druge, drago mi je - rekla je Jelena Tomašević.

https://www.instagram.com/p/ByYk22Koqns/

Jelena ističe da se sa suprugom čuje svakodnevno, i to putem Skajpa, a da u porodičnim razgovorima najviše uživa ćerkica Nina (7).

- Svakodnevno smo svi zajedno na Skajpu, a Ivan često Ninu vodi kroz snimanja. Nedavno je snimao scene bala u Sankt Petersburgu i namestio je telefon tako da možemo da ga pratimo i Nina uživa u tome. Za nekoliko dana idemo kod njega i bićemo tamo neko vreme, pa će on doći. Kraj je školske godine, tako da ćemo ovo leto da provedemo odlazeći kod njega, a ići ćemo i na more - otkriva pevačica, koja nema ambiciju da karijeru pravi u Rusiji.

Tomašević je takođe otkrila da pomoć u odgajanju Nine kada je Ivan u Rusiji ima od njenih, ali i Ivanovih roditelja, koji uvek uskaču kada i ona ima obaveze.