Celebrity News

NASMEJALA FANOVE DO SUZA: Jelena Rozga je SKLONA PADOVIMA i ne stidi se to da pokaže (video)

NASMEJALA FANOVE DO SUZA: Jelena Rozga je SKLONA PADOVIMA i ne stidi se to da pokaže (video)

Svima onima koji prate hrvatsku pevačicu Jelenu Rozgu znaju da ona voli da se našaliti na svoj račun, pa neretko objavi neku nezgodu sa snimanja.

Prva u nizu dogodila se prošle godine dok je radila na spotu za pesmu „Ostani“, gde je dok je snimala u plićaku i pokušavala da hoda zavodljivo po vodi umalo nije pala.

– Skoro sam pala – napisala je tad pevačica ispod videa koji izaziva osmeh na lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 7, 2018 at 11:22am PDT

Za vreme snimanja spota za pesmu „Moje proleće“, ponovo joj se dogodila nezgoda. Tada je na društvenim mrežama objavila video koji prikazuje nezgode koje su joj se desile iza kulisa. Na snimku Jelena trči kroz šumu prekrivenu snegom, spotakne se i potpuno nestane iz kadra. Njen pad propraćen je gromoglasnim smehom njenih saradnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Feb 5, 2019 at 10:24am PST

Da stvar bude još smešnija samo nekoliko sati posle izašao je novi video koji su fanovi napravili samo za nju. U njen video zapis ubacili su i zver iz popularnog filma „Lepotica i zver“, a koliko je bio zanimljiv da ga je i sama Jelene podelila na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Feb 6, 2019 at 5:57am PST

Ovaj put pad Jelene Rozge nije se dogodio za veme snimanja već na jednoj od proba za njen nastup. Rozga se toliko uživila u pevanje da nije ni primetila kako se lomi stolica na kojoj je sedela. Stolica je pukla, a Jelena završila na podu i smejala se na vlastit račun, a koliko joj je taj pad bio smešan govori i to što ga je naprosto morala podeliti sa fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Jun 12, 2019 at 10:17am PDT


Podsećamo, pevačica Jelena Rozga je još kao mala sanjala kako će jednog dana postati pevačica grupe „Magazin“, a s nepunih 19 godina ti snovi su joj se i ostvarili. U sastavu grupe bila je od 1996., pa sve do 2006. godine, kada se odlučila za samostalnu karijeru. Danas, svojim pesama i glasom inspiriše mnoge mlade ljude, veseli ih, leči njihove rane, i dopire do njihovih srca. Tokom dugogodišnje pevačke karijere, uspesi su joj doneli mnoge nagrade i priznanja.