Celebrity News

Zanimljivi detalji iz Bijonsine biografije o kojima se nikada nije govorilo (video)

Autor: | 29/07/2017

Zanimljivi detalji iz Bijonsine biografije o kojima se nikada nije govorilo (video)

Biografija "Becoming Beyoncé" skriva neviđenu stranu poznate dive o kojoj nikada ne govori

"Becoming Beyoncé: The Untold Story", biografija koju je napisao J. Randi Taraboreli, predstavlja veliku biografiju pop zvezde Bijonse u kojoj smo dobili uvid u svima poznat talenat, ambiciju i intenzivnu, dugogodišnju, želju pevačice da ostane uvek profesionalna i očuva svoju privatnost.

Објава коју дели Prissy (@prissysolo) дана 28. Јул 2017. у 3:20 PDT

Ali to je isto tako duboka analiza Bijonsinog oca, Metjua Noulsa, i njegovih najgorih navodnih grehova: od toga da je varao suprugu do toga kako je upravljao ćerkinom karijerom i zlostavljao njene kolegice iz grupe Destiny's Child, sve dok se nisu povukle u pozadinu i prepustile reflektore Bijonse.

Kako ne biste morali da pročitate svih 450 stranica, Daily Beast je odlučio da navede neke od najzanimljivijih pojedinosti (iako ne garantujemo da su tačne) iz knjige.

Tako smo saznali i da je Bijonsina profesionalna veza s ocem okončana kad ga je optužila da joj je krao novac s turneje.

Tina Nouls, majka poznate pevačice, tvrdi da je ona izmislila ime Destiny's Child dok je čitala Bibliju.

Navodno je isto tako Bijonse poslala ljutito pismo drugim članicama Destiny's Childa koje su famozno napustile grupu, optužujući ih da su lenje, da su je izdale i da bespotrebno drame.

 O implantatima...

Iako je njena majka uspela da odgovori Keli Roland da poveća grudi tokom nekoliko godina, tačnije do 24. rođendana, nije uspela isto da učini sa svojom ćerkom koja je ugradila implantate u ranim dvadesetim.

Džej Zi je navodno potrošio osam miliona dolara na 100.000 belih orhideja za njihovo venčanje.

U potrazi za "osećajem sreće"

U biografiji se navodi da je Bijonse, navodno, pušila opasne supstance, i da je jednom upitala prijatelja da li zna gde se može nabaviti "osećaj sreće". Kad ju je Toni Bo zamolio da mu pojasni na šta misli, ona je odgovorila: "Ma znaš, malo... stvari za pisce...". Navodno je tražila 'određene biljke'...

Imala je samo dva dečka u životu

Iako su je povezivali s mnogima, ona je bila verna Lindalu Lokeu od 12-e do 19-e godine.

A za sledećeg muškarca se udala.

U početku joj se budući suprug nije baš sviđao. Povremeno je telefonski pričala s Džej Zijem, ali joj se nije baš sviđao u potpunosti. Ne znamo šta je učinio pa je svetski poznata pevačica promenila mišljenje.

Džej Zi i Rijana

Navodno 2005. i 2006. godine definitivno nisu bili u vezi nego je bila reč o marketinškom triku, koji je i te kako upalio i lansirao Rijaninu karijeru u nebesa. Svejedno, čovek koji je to izjavio, publicist Džonatan Hej, nije u to vreme radio Rijanin PR, pa ne možemo biti sigurni koliko je upućen u stanje stvari. Ali, navodno su se Bijonse i Džej Zi jednom posvađali jer je Džej viđen u izlasku s Rijanom.

Ni svađa u liftu nije (navodno) imala veze s Rijanom

Poznata prošlogodišnja svađa u liftu navodno je bila obična bračna rasprava koja nije imala nikakve veze s drugom poznatom pevačicom, koliko god Bijonsina sestra Solandže (koja je navodno i podstaknula celu svađu) tvrdila suprotno...